Logo UVGrau en SociologiaFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Crèdits del títol: 60

Crèdits obligatoris: 18

Crèdits optatius: 24

Treball fi de màster: 18

Codi titulació: 2264

Cursos: 1

Tipus d'ensenyament: Semi-presencial

Branca de coneixement: Ciències

Places ofertes de nou ingrés: 60

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 36

Preu del crèdit
[curs 2023-2024]:
35,34 €

Centre de gestió: Facultat de Física

Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Anglès

Universitats participants: Universidad de Granada, Universidad de La Laguna, Universidad de Murcia, Universidad de Sevilla, Universidad de Valencia, Universidad de Vigo, Universidad de Zaragoza, Universidad Politécnica de Madrid, Universidad Politécnica de Cartagena i Universidad Internacional Menéndez Pelayo

Observacions:

Preinscripció i matrícula es realitzarà en la universitat coordinadora Universidad Internacional Menéndez Pelayo (www.uimp.es)

Interès acadèmic, científic o professional: Les tecnologies quàntiques són aquelles que es construeixen amb dispositius de naturalesa quàntica, aprofitant fenòmens com la superposició i l'entrellaçament per a obtindre avantatges en tasques de sensado, metrologia, comunicació, encriptat, simulació i computació, entre altres. El camp de les tecnologies quàntiques és una àrea d'investigació prioritària a Europa, E.E.U.U, la Xina, el Canadà, Austràlia i el Japó, entre altres regions desenvolupades. Aquest reconeixement oficial té lloc perquè les tecnologies quàntiques han saltat del món acadèmic a l'entorn empresarial, amb un impacte econòmic creixent. Aquest impacte es materialitza a través d'un número exponencialment creixent de startups, que sumen o complementen les iniciatives organitzades per empreses consolidades, com Airbus, Telefónica, Vodafone, i Thales Athenea entre altres. El Màster és un programa de formació integrat, orientat a graduats/des de carreres tècniques i científiques i a professionals d'empreses tecnològiques, de comunicació i de serveis. El màster proposa una educació completa en el camp de les tecnologies quàntiques, a nivell de desenvolupament i usuari/a avançat.

Informació preinscripció preinscripcion.posgrado@uimp.es

Informació acadèmica: preinscripcion.posgrado@uimp.es