Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Donació d’obres d’artistes contemporanis

  • 5 de juliol de 2022
Image de la noticia

Román de la Calle, després de fer una donació de 40 obres d’artistes contemporanis en 2016, completa ara la donació amb el lliurament a la Universitat de dos retrats del pintor valencià Uiso Alemany, en els quals es representa el bust del catedràtic amb les línies dinàmiques i espontànies que caracteritzen la producció d’aquest artista. El catedràtic de la Universitat també dona ara un estudi de portada per a la revista Edetanos ilustrados, composta per l’artista multidisciplinari Martín Forés i un retrat de Miquel Martí Pou realitzat en gràfica digital pel pintor i escultor alcoià, Antoni Miró.

Román de la Calle és catedràtic d’Estètica i Teoria de l’Art de la Universitat de València, assagista i crític d’art. Ha estat director de l’Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València i va propulsar la creació del Centre de Documentació d’Art Valencià Contemporani, adscrit a la mateixa i que hui porta el seu nom. Després de la seua jubilació, va ser nomenat Professor Honorari de la Universitat.

Llegir mès