Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Novetats Revista Electrònica LEEME

  • 21 de març de 2024
Image de la noticia

Al desembre de 2023, la Revista Electrònica de LEEME, publicada per la Universitat de València a través de l’IUCIE, va ser comprada pel grup editorial anglés Open Access Text.

OA Text és una editorial científica independent d'accés obert que presenta investigacions i idees innovadores destinades a millorar la ciència vinculant la investigació i la pràctica en benefici de la societat.

La Revista Electrònica de LEEME (Electronic Journal of Music in Education) està indexada en Scopus, el indexador d’Elsevier, i està posicionada en primer quartil en la categoria de Música. Així mateix, està indexada en Journal Citation Reports, de Clarivate. La revista té un excel·lent posicionament en els indexadores internacionals, sent la segona revista espanyola en importància acadèmica i la degana de les revistes sobre investigació en educació musical que existixen actualment a Espanya, perquè porta publicant-se ininterrompudament vint-i-sis anys.

L'Institut de Creativitat i Innovacions Educatives continua participant en la publicació d'esta revista com a patrocinador. A més, Jesús Tejada, antic director d'esta revista i investigador de l'Institut, és l'actual editor cap d'esta.

Pàgina web:

https://www.leemejournal.com