Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Creativitat i Innovacions Educatives (IUCIE) Logo del portal

Nou grup consolidat d'innovació educativa: Transdisciplinarietat i pensament reflexiu i creatiu en la formació docent (TRANSPR)

  • 29 de febrer de 2024
Image de la noticia

La investigadora de l’IUCIE, Mª Dolores Soto González, coordina des del 15 de febrer el grup consolidat d'innovació educativa Transdisciplinarietat i pensament reflexiu i creatiu en la formació docent (TRANSPR).

Este grup s'ha creat amb la intenció de treballar la transdisciplinarietat i el pensament reflexiu i creatiu amb persones que estan desenvolupant projectes d'investigació i innovació entorn d'estos temes. Es tracta d'un grup multidisciplinari integrat per personal docent i investigador de diferents departaments de la Universitat de València amb àmplia experiència i amb membres altres universitats (Universitat de Sevilla, Florida Universitària i Universitat Politècnica de València).

La línia d'investigació és l'ús continuat de procediments per a pensar reflexivament i creativament i convertir-los en una manera d'enfrontar-se a situacions diverses, cultura del pensament en acció. El grup aposta per una investigació transdisciplinària (marcs, ferramentes i estratègies) promovent el compromís cívic amb l'objectiu d'empoderar els i les futures professionals de l'educació.

Membres UV

María Dolores Soto-González

Nerea Hernaiz-Agreda,

Javier Verdugo-Perona,

Colaboradores

Sonia Renovell-Rico, Florida Universitària

Mª Sheila Pons-Vázquez, Florida Universitària

Irene López-Secanell, Florida Universitària

Ramona Rodríguez-López, Universidad Politécnica de València

Magdalena Suárez-Ortega, Universidad de Sevilla