Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Image de la noticia

L'article científic "infrastructural and Human Factors Affecting Safety Outcomes of Cyclists", publicat per investigadors de l'INTRAS a la revista Sustainability, ha despertat un interès substancial des de la seva publicació al gener de 2018, amb més de 2500 visualitzacions i s'ha citat 22.

L'article reflecteix resultats d'un estudi realitzat amb l'objectiu de determinar les relacions entre la infraestructura, els factors humans i els resultats de seguretat dels ciclistes.

El nombre creixent d'accidents vials registrats que involucren ciclistes durant l'última dècada i l'alta proporció d'accidents vials que resulten en lesions greus i morts entre ciclistes constitueix un problema global per a la salut comunitària, el desenvolupament urbà i la sostenibilitat. Avui dia, la incidència de molts factors de risc d'accidents de trànsit de ciclistes segueix sent en gran part inexplicable.

Veure article