Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Defensa de la Tesi doctoral de Macarena Tortosa Pérez

  • 20 de desembre de 2019

El 20 de desembre de 2019 s'ha celebrat a l'Institut Universitari d'Investigació en Trànsit i Seguretat Viària de la Universitat de València (INTRAS) l'acte de defensa de la tesi doctoral: "Internacionalització i posicionament contemporani de la psicologia espanyola a través de les revistes espanyoles. El paper del col·legi de psicòlegs” dirigida pels Doctors Francisco Tortosa Gil i Francisco Santolaya Ochando.

El Tribunal compost per Francisco Alonso Pla (president), Mercedes Novo Pérez (vocal) i Iciar Iruarrizaga Díez (secretaria) va acordar atorgar la qualificació de "excel·lent cum laude".

La Dra. Macarena Tortosa Pérez és Graduat en Psicologìa per la Universitat de València.

Actualment treballa com a investigadora a l'Institut d'Investigació en Trànsit i Seguretat Viària de la Universitat de València (INTRAS). 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies