Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

Resolució I Edició del Premi Càtedra Seofer

  • 16 de gener de 2023
logo

El jurat del Premi Càtedra Seofer, reunit el 29 de desembre de 2022, ha comunicat la seva valoració dels treballs presentats a la seva primera edició.

Reunit el jurat del premi, format per professionals i experts en Seguretat Viària i Mobilitat Intel·ligent, així com els representants de SEOFER S.L. i l'INTRES de la Universitat de València, s'acorda declarar desert el I Premi Càtedra Seofer al millor treball de final de grau, treball de final de màster o tesi doctoral relacionat amb el transport, la mobilitat o la seguretat viària. Lamentablement, el treball de recerca presentat està allunyat de la temàtica exposada als criteris de valoració, concretament aquells relacionats amb la Senyalització Vial o la generació de coneixement innovador.

Sense menyspreu de l'anterior, properament anunciarem la II Edició del Premi Càtedra Seofer de la Universitat de València, on es podran presentar aquells treballs de final de grau, treball de final de màster o tesi doctoral relacionat amb el transport, la mobilitat o la seguretat vial presentats als cursos 2021-2022 i 2022-2023.