University of Valencia logo Logo Institute of Material Science (ICMUV) Logo del portal

News list

Last 10 news

 • 06/02/20

  Seminari/taller sobre la visibilització de la dona en la investigació

  Dimarts que ve 11 de febrer, i amb motiu de la celebració del dia internacional de la dona i la xiqueta en la ciència, l´ICMUV organitza un seminari/taller sobre la visibilització de la dona en la investigació.

  [Read more]

 • 05/02/20

  La Fundació Parc Científic Universitat de València i Banco Santander premien 10 empreses innovadores de base científica i tecnològica

  La Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) va fer lliurament el passat 4 de febrer dels Premis ‘X Aniversari’ a 10 companyies innovadores del seu entorn empresarial. L'aposta per la R+D, la col·laboració amb la institució acadèmica o el nivell d'internacionalització, entre altres, han sigut aspectes clau per a la resolució d'uns premis que s'emmarquen dins la celebració del X aniversari de la FPCUV i que compten amb el suport de Banco Santander.

  [Read more]

 • (From left to right). Guillermo Muñoz Matutano and Juan P. Martínez Pastor, ICMUV researchers who have developed the new photon switch.

  05/02/20

  A new type of multiplatform photon switch for application in quantum technology is designed and developed

  An international team led by the Institute of Material Science (ICMUV) of the University of Valencia has developed an optical (quantum) switch that modifies the emission properties of photons, the particles of electromagnetic radiation. The new device works with ultra-fast switching times and very low energy consumption and, in comparison to other designs, it can be implemented in a variety of semiconductor platforms, of great application in current quantum technologies.

  [Read more]

 • 30/01/20

  25º Aniversario de la creación del Institut de Ciència dels Materials

  La Jornada Científica 25 Anys de Ciència dels Materials/ 25 Years of Materials Science que se celebrará el 26 de Junio de 2020 en el Salón de Actos del Edificio de Cabecera del Parque Científico de la Universitat de València (Paterna) conmemora el 25 aniversario de la creación del Institut de Ciència dels Materials de la Universitat de València (ICMUV), cuya actividad investigadora se remonta a 1995.

  [Read more]

 • 05/12/19

  Descobreixen un semiconductor bidimensional que suposa un avanç cap al desenvolupament de xips fotònics integrats

  Investigadors de l'Institut de Ciència dels Materials (ICMUV) i el Departament de Física Aplicada i Electromagnetisme de la Universitat de València han descobert un semiconductor bidimensional amb una nova orientació dels seus excitons, quasipartícules responsables de l'absorció i emissió de llum. Aquest descobriment, que obri les portes a la generació de xips fotònics integrats, apareix publicat en Nature Communications.

  [Read more]

 • 29/11/19

  Científiques de la Universitat obrin una via cap al desenvolupament de fonts de llum ultraviolada d'alta eficiència

  Un equip de l'Institut de Ciència dels Materials (ICMUV) ha aconseguit salvar els obstacles que limitaven l'eficiència de fonts de llum LED –lliures de mercuri– en ona curta, crucials per a tasques de desinfecció i purificació d'aigües. Es tracta d'un sistema basat en nanofils i materials millorats amb indi i magnesi. El treball apareix publicat en la revista Nano Letters.

  [Read more]

 • 21/11/19

  The gastronomic columns of Fernando Sapiña in the new book of «Monografies Mètode»

  Mètode compils the articles of Fernando Sapiña in ‘La ciència a taula’, a new volume of the collection «Monografies Mètode» edited by Juli Peretó.

  [Read more]

 • 13/11/19

  Jornada Científico-Teórico-Práctica acerca de la caracterización de suspensiones y emulsiones líquidas, y reología de alta cizalla

  Se llevará a cabo el martes 19 de noviembre en la instalaciones del ICMUV, en colaboración con IESMAT, S.A. y Formulaction.

  [Read more]

 • 31/10/19

  Segunda edición del Workshop EFIMAT

  [Read more]

 • 22/10/19

  The Parc Científic celebrates 10 years of coexistence between science and business

  The Parc Científic of the Universitat de València (PCUV, Universitat de València’s Science Park) celebrated the 10th anniversary of its official inauguration on Wednesday 16th October, with the presence of three members of the ICMUV.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy