University of Valencia logo Logo Faculty of Law Logo del portal

.
.
.

Estudiantat nouvingut: t’interessa tindre un mentor o una mentora Entreiguals

  • July 27th, 2021
Image de la noticia

A la Facultat de Dret, l’estudiantat nouvingut té l’oportunitat de comptar amb un mentor o una mentora per tal de fer més fàcil l’entrada a la Universitat de València i familiaritzar-se, en poc temps, amb la vida universitària i amb totes les propostes de la Universitat. Mitjançant el programa de mentoria Entreiguals es posa en contacte l’estudiantat de primer i l’estudiantat incoming amb un company o una companya de cursos superiors per tal d’acompanyar la incorporació a la Universitat. 

Gràcies a tindre un mentor o una mentora, que ha passat per la mateixa experiència, es disposa d’un company o companya que facilita a temps tota la informació i recursos de la Universitat, contribueix a resoldre dubtes, trobar informació, saber com fer ús dels recursos acadèmics, situar aules, laboratoris i departaments, saber com contactar amb el professorat i descobrir les possibilitats de participació i les activitats complementàries. En definitiva, un mentor o una mentora Entreiguals ajuda a evitar o superar dificultats en els inicis en la Universitat.

Entreiguals és un programa del vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) i dut a terme en coordinació amb les facultats i l’escola de la Universitat de València.

 

Què cal fer per a tindre un mentor o una mentora Entreiguals?

Quan finalitze el procés de matrícula, rebràs un correu del centre en el teu compte UV i t’oferirem la possibilitat de tindre un mentor o una mentora Entreiguals. Quan respongues al correu i confirmes el teu interès, t’assignarem un mentor o una mentora que es posarà en contacte amb tu. Cal estar pendent del correu UV o del WhatsApp.

Des del centre et recomanem que aprofites aquesta oportunitat!