Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Magisteri Logo del portal

.
.
.

Ajudes destinades a afavorir la creació de projectes de desenvolupament experimental entre empreses, agrupacions i associacions i organismes de recerca.

 

El Ministeri d’Economia i Competitivitat ha fet pública la convocatòria 2015 per a la concessió d’ajudes corresponents a la Convocatòria Reptes-Col·laboració del Programa Estatal d’Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal 2013-2016 (abans, projectes INNPACTO). El termini de presentació de sol·licituds serà des del 23 de gener fins al 24 de febrer de 2015, a les 15:00 (hora peninsular).

Es tracta d’ajudes destinades a afavorir la creació de projectes de desenvolupament experimental entre empreses, agrupacions i associacions (coordinadors) i organismes de recerca, per a promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l’aplicació empresarial de noves idees i tècniques i contribuir a la creació de nous productes i serveis.

La universitat pot participar subcontractada o com a beneficiària d’ajuda a costos marginals en projectes liderats per empresa.

Des de l’OTRI podem ajudar-li a difondre les seues propostes i a buscar socis empresarials, a mès d’elaborar el conveni que formalitzarà la col·laboració entre els participants

Important: La UV, previamente a la firma de la seva participació en esta convocatòria, realitzarà una avaluació del risc financer del projecte, de la fermesa del consorci i de la empresa coordinadora. Per això, és imprescindible que els investigadors que vagen a presentar sol·licitud faciliten a l’OTRI amb la suficiente antelació la composició del consorci perquè es puga realitzar l’oportuna avaluació (entre el 26 de gener i el 9 de febrer de 2015).

 

Període de l'esdevenimentDe 23 de gener de 2015 a 24 de febrer de 2015. Dilluns de 10:00 a 15:00.

 
 
Lloc de realització

Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI)

 
Organitza

Oficina de Transferència de Resultats d'Investigació (OTRI).

http://otriuv.es/

 

Contacta otri@uv.es

 
Més informació