Genómica nutricional. Evidència científica basada en estudis amb participació ciutadana. Curso del 21 al 22 de juliol - 10 hores Coordinadora: Marisa Guillén Domínguez, Professora de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València.
La genòmica nutricional és la ciència que estudia la interacció funcional entre els aliments i els seus components amb el genoma dels individus; l’objectiu és utilitzar una dieta personalitzada per prevenir o tractar la malaltia. L'objectiu general del curs és que l'alumne conega diferents estudis epidemiològics que es realitzen amb participació de voluntaris per identificar variants genètiques i components de la dieta que puguen estar associats a malalties.
Del 21 al 22 de juliol - 10 hores
Coordinadora: Marisa Guillén Domínguez, Professora de Medicina Preventiva i Salut Pública. Universitat de València.
Data De 29 de maig de 2015 a 21 de juliol de 2015. 24h. Tots els dies.
C/ Tossal, 8 - Gandia
Centre Internacional de Gandia
http://www.uegandia.es/val/inscripciones
.
Contacta olcinag@uv.es