Itinerari Anglès curs 2018-19

Itinerari Anglés curs 2018-19

Convocatòria Prova de Nivell B2 d'Anglès accés itinerari

ACCÉS ITINERARI LLENGUA ESTRANGERA  - ANGLÈS - 2018/19:


  ACCÉS ITINERARI DE "LLENGUA ESTRANGERA - ANGLÈS" (Sols per a l'alumnat matriculat en 2on curs del grau de Mestra/e en Educació Primària):

Cal tenir en compte que per accedir a aquest itinerari ha d'acreditar-se el nivell de competència pertinent, corresponent al "B2 del Marc Europeu de Referència de les Llengües".  És important recordar que s'ha d'aportar la certificació corresponent (original i còpia) en la secretaria de la Facultat abans o en el mateix moment de la matricular.
Aquelles persones que NO estiguen en possesió del nivell mitjançant la certificació corresponent podran sol·licitar la realització de la Prova de Nivell B2.

Aquesta prova es realitzarà el dia 6 de març de 2018 a les 13.15 hores a les aules PB04 i PB05.

El termini per a sol·licitar la realització de la prova estarà obert des del 14 de febrer fins al 2 de març de 2018.

Instància per a sol·licitar la prova de nivell (cal imprimir, emplenar i presentar o enviar a la secretaria de la Facultat de Magisteri).

     - Més informació: maria.alcantud@uv.es

 

Llista d'enllaços:

Data d'actualització: 13 de febrer de 2018.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies