University of Valencia logo Logo del portal

  • Alumnes del servei multimedia

El SFPIE és un Servei de la Universitat de València compromès amb la creació i difusió de materials didàctics. El seu objectiu és que aquests materials creats pel propi servei o per projectes externs vinculats amb ell estiguen en accés obert. Per això, utilitzem llicències CC i proposem al professorat amb el que col·laborem que facen ús d’elles. Amb una llicència d’aquest tipus, el creador o creadora del material continua tenint drets sobre ells, però a més l’ofereix a d’altres sota certes condicions establides pels autors o autores.
Creative Commons és una corporació sense ànim de lucre basada en la idea de que algunes persones poden no voler exercir tots els drets de propietat intel·lectual que els permet la llei. El projecte CC Espanya es va iniciar en febrer de l'any 2003 quan la Universitat de Barcelona decideix buscar un sistema per a publicar material docent seguint l'exemple de'l "Massachusets Institute of Technology". Es decideix optar pel sistema de llicències de Creative Commons i s'estableix un acord de treball pel qual la UB lideraria el projecte d'adaptació de les llicències al Estat Espanyol en castellà i català.
A partir del dia 1 d'octubre de 2004 les llicències de Creative Commons adaptades a la legislació sobre propietat intel·lectual de l'Estat Espanyol estan disponibles per a tots en castellà i català. Posar les vostres obres sota una llicència Creative Commons no significa que no tinguen copyright. Aquest tipus de llicències ofereixen alguns drets a terceres persones sota certes condicions.

Per a més informació: http://es.creativecommons.org/
 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy