University of Valencia logo Logo del portal

 • Building

News list

Last 10 news

 • MOOC Matemáticas

  12/12/18

  Obert el termini d'inscripció al MOOC " Matemáticas y Estadística: entiéndelas, úsalas"

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Read more]

 • 04/12/18

  Jornada "LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA ÈTICA I RESPONSABLE EN LES UNIVERSITATS PÚBLIQUES"

  El vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, organitza la Jornada "LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA ÈTICA I RESPONSABLE EN LES UNIVERSITATS PÚBLIQUES", que vol donar resposta a una petició reiterada per part de companys i companyes pertanyents a Sindicats i diferents Serveis de la nostra Universitat. La jornada, acreditada pel Servei de Formació Permanent, es realitzarà el dia 12 de desembre de 2018 en la sala de l'Hemicicle "Joaquín Tomás Villarroya (1P020) de la facultat de Dret (Dep. Dret Constitucional). Agrairíem que confirmàreu la vostra assistència a la següent adreça de correu: admspma@uv.es.

 • Nau Gran

  04/12/18

  Publicat el vídeo de la conferència “Autonomía personal en la edad avanzada”, a càrrec de D. Antonio Ariño Villarroya

  El vicerector de Cultura i Esport ha ofert aquesta conferència dins del marc del Cicle de Conferències de La Nau Gran 2018-2019, organitzat pel Servei d’Extensió Universitària. El SFPIE col·labora amb aquest Servei amb la producció dels vídeos que recullen el contingut d’aquestes conferències, com un recurs didàctic en línia per a facilitar als alumnes de La Nau Gran l’accés als continguts del cicle i oferir una eina que permeta el repàs dels conceptes tractats en les conferències, a més de posar-les a disposició de la resta de la comunitat universitària i el públic en general.

  [Read more]

 • 27/11/18

  Curs de formació per a professors d'Economia i Economia de l'Empresa d'Ensenyament Secundària i Batxillerat: Nous enfocaments metodològics. Flipped Classroom i Etwinning.

  Aquest curs pretén transmetre als professors d' Economia i Economia de la Empresa d'Ensenyament Secundària i Batxillerat la importància de l'ús de nous enfocaments en els processos d'ensenyament-aprenentatge en l'àmbit de la economia i de la economia de l'empresa, així com, del treball col·laboratiu, no sols dins del centre, sinó també amb altres centres. Termini d'inscripció: del 3 de desembre de 2018 fins al 14 de gener de 2019.

  [Read more]

 • 23/11/18

  Des del 10 i fins al 28 de desembre estarà oberta la inscripció a les activitats de formació transversal de doctorat 2018-2019

  La inscripció en les activitats formatives transversals és gratuïta i es realitza a través de la plataforma informàtica del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) (a la qual s'accedeix MOLT IMPORTANT amb l'usuari i contrasenya d'estudiant UV) durant el període de sol·licitud aprovat per l'Escola de Doctorat que aquest any és des del 10 i fins al 28 de desembre de 2018.

  [Read more]

 • Chart surveys received

  20/11/18

  Record number of surveys received in one day

  Yesterday the teacher assesment period was opened and 7425 surveys were received. This has exceeded the maximum number of surveys received in a single day since they are being carried out through the online procedure.

 • Megaphone announcing the surveys

  19/11/18

  Teaching staff assessment surveys are already available

  Until December 31, undergraduate and Master's degrees students can answer questionnaires to assess those teachers who have taught at least 15 hours in subjects of the first semester. The surveys are available at Secretaria Virtual.

 • 16/11/18

  Des del 19 de novembre a l'ETSE podrà visitar-se l'exposició sobre l'ApS

  Des del 19 de novembre i fins a finals de desembre es podrà visitar a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la UV una exposició de pòsters sobre la metodologia Aprenentatge-Servei.

  [Read more]

 • UQ members

  16/11/18

  The Quality Unit participates in the 13th European Quality Assurance Forum (EQAF)

  The event, hold in Vienna from 15 to 17 November, was gathering more than 400 participants from four continents to interchange opinions and experiencies under the theme: "Broadening the scope of QA".

 • Visit of the External Assessment Committee

  16/11/18

  Visit of the External Assessment Committee

  Next week the Universitat de València will receive the visit of the Committee, which will assess the Master's Degree in Food Quality and Safety and the Master's Degree in History of Art and Visual Culture in the framework of the renovation programme of university degrees’ accreditation.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy