University of Valencia logo Logo del portal

 • Building

News list

Last 10 news

 • 04/10/18

  El documental “Ritmes de la Coma” del Projecte d'Innovació InnTTSE guanya un premi en el IV Festival FICNOVA

  La CINETECA - ESCORXADOR de Madrid va acollir la nit del dia 2 d'Octubre de 2018 (Dia mundial contra la NO Violència) la Gala de lliurament de premis del IV Festival FICNOVA (Festival Biennal Internacional de Cinema de les No Violències Actives) http://www.festivalcinenoviolencia.org/.

  [Read more]

 • Someone filling out the survey with the mobile

  04/10/18

  From this academic year on, it will be possible to evaluate telematically the cultural activities of the University of Valencia

  The enquiry must be simple and accessible, so the survey is available in Valencian, Spanish and English. It is possible to access through the QR code that can be found in the posters around La Nau Cultural Centre, also through the link available at www.uv.es/cultura and at the bottom of the regular newsletters. Furthermore, in some events, attendees will be provided with tablets and a stand with a screen to receive feedback.

 • Sensors

  03/10/18

  Publicats els nous vídeos del CANAL LOGOPÈDIA de la Facultat de Psicologia

  La Clínica de Logopèdia de la Fundació Lluís Alcanyís – Universitat de València (FLA-UV), amb la col·laboració de la Facultat de Psicologia i professors del Grau en Logopèdia, han elaborat uns recursos didàctics en format de vídeo, disponibles al canal Youtube SFPIE-UV a la llista de reproducció CANAL LOGOPEDIA, que serviran de suport a la docència de diferents assignatures.

  [Read more]

 • 03/10/18

  El 17 d’octubre la Universitat de València acollirà les II Jornades d'Aprenentatge-Servei Universitari

  El 17 d’octubre es celebraran en la Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà" del Campus de Burjassot de la Universitat de València les II Jornades d'Aprenentatge-Servei Universitari.

  [Read more]

 • 26/09/18

  IX Curs de preparació per l'aula Experimenta i les maletes de Física

  Des de la Facultat de Física de la Universitat de València s'ha organitzat el IX Curs de preparació per l'aula Experimenta i les maletes de Física. Aquest curs va adreçat a professorat de Batxillerat i Ensenyament Secundari en general i s'impartirà dijous de 16.00 a 19.00 des del 15 de novembre al 20 de desembre de 2018 i del 10 de gener al 21 de febrer de 2019 en l'Aula Experimenta i Seminari del Departament d`Òptica de la Facultat de Física. La presentació del curs del primer dia tindrà lloc en el Seminari del Departament d’Òptica de la Facultat de Física. La inscripció serà del 15 d’octubre al 7 de novembre de 2018.

 • Satisfaction survey

  21/09/18

  The satisfaction survey with degrees is already open for students

  Until 21 October, questionnaires about the quality of the Bachelor's Degrees are available at the UV LimeSurvey platform for those students who did their first or third year during the last academic year. The link to access the surveys has been sent to every student by e-mail.

 • 20/09/18

  Resolució de la convocatòria de projectes d'innovació educativa i millora de la qualitat docent curs 2018/19

  Resolució del 19 de setembre de la Vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, per la qual es resol la primera fase de la convocatòria d'ajudes per al desenvolupament dels projectes d'innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2018-19.

 • 04/09/18

  II Jornades experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil

  El pròxim dimarts 4 i dimecres 5 de setembre del 2018, es realitzaran en la Facultat de Magisteri les segones Jornades "II Jornada Experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil. Acostament entre les aules escolars i les universitàries". La jornada pretén apropar algunes temàtiques, continguts i accions que es desenvolupen a les aules universitàries amb un escenari quotidià de les pràctiques curriculars com les realitzades a les aules d'Educació Infantil.

  [Read more]

 • Teacher teaching

  24/07/18

  The Quality Unit has submitted to the teaching staff the results of the 17/18 teacher assessment surveys

  Reports with the students opinions on the teaching process during the 17/18 academic year have been sent to the teaching staff via email. 126683 qüestionnaires have been collected (7.8% more than last year).

 • 26/06/18

  Jornada m-Learning a l'aula universitària

  L'objectiu és potenciar la pràctica educativa del m-learning a l'aula i com a recurs d'aprenentatge des d'una visió crítica, pedagògica i creativa. Així també contribuir a l'aprenentatge i al desenvolupament de la competència digital de l'alumnat i el professorat. 2 i 3 de juliol de 2018.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy