University of Valencia logo Logo del portal

 • Building

News list

Last 10 news

 • Report

  14/03/19

  The Quality Unit publishes a brief report of their activity during 2018

  The document, prepared on the occasion of the preparation of the University Management Report, shows the most significant actions corresponding to this unit during 2018.

 • Nau Gran

  05/03/19

  Publicats els vídeos de les conferències ”Big Data i Intel·ligència Artificial”, a càrrec d’En Emilio Soria Olivas, i “Veritats i falsedats sobre la longevitat”, a càrrec d’En Federico Pallardó Calatayud

  El Servei d’Extensió Universitària, en el marc del Cicle de Conferències 2018-19 del Programa Universitari per a Persones Majors de la Universitat de València, La Nau Gran, ha ofert aquestes dues conferències. El SFPIE col·labora amb aquest Servei en la producció dels vídeos que recullen el contingut de les conferències, com un recurs didàctic en línia per a facilitar a l’alumnat de La Nau Gran l’accés als continguts del cicle i oferir una eina que permeta el repàs dels conceptes tractats, a més de posar-les a disposició de la resta de la comunitat universitària i el públic en general.

  [Read more]

 • Programmes evaluated

  01/03/19

  Four PhD programmes have been presented to renewing accreditation

  The Universitat de València presents AVAP the first four doctoral programmes for the renewal of accreditation. The programs evaluated are the PhD Programmes in Physics, in Chemical, Environmental and Process Engineering, in Advanced Hispanic Studies and in Dentistry.

 • 25/02/19

  PLA DE FORMACIÓ EN METODOLOGIES ACTIVES PER A LA DOCÈNCIA EN ANGLÈS (PRIDA)

  El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV) i està promogut i impulsat conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística i el Vicerectorat de d’Ocupació i Programes Formatius Aquest Pla té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV. Va adreçat a professorat de la UV. Preferentment docents de qualsevol àrea no filològica que impartixca o puga impartir docència en anglès. Es requereix un nivell d'anglès mínim de B2. Tindrà prioritat el professorat que haja realitzat el curs “English as a Medium of Instruction (EMI): Metodologies actives aplicades a la docència en anglès” del SFPIE. El termini d'inscripció és del dia 1 fins al 14 de març de 2019.

  [Read more]

 • 15/02/19

  Resolució de la segona fase de la convocatòria de projectes d’innovació educativa, curs 2018/19

  Resolució de 14 de febrer de 2019 de la Vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, per la qual es resol la segona fase de la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València, curs 2018/2019.

 • Meeting with some directors of the Quality Unit

  14/02/19

  The Vice-Principal for Strategy, Quality and Information Technologies and the Quality Unit are meeting with the directors of the Doctoral Programmes

  The Vice-Principal for Strategy, Quality and Information Technologies, along with members of the Quality Unit, are holding work meetings on the 14th and 15th of February with the directors of the doctoral students of the Universitat de València who have to renew their accreditation in 2019. They will discuss the master lines to prepare the paperwork and proof that the Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP) requires to evaluate the quality of the doctoral students.

 • Incipit. Curso básico de lengua y cultura latinas

  08/02/19

  Obert el termini d'inscripció al MOOC " Incipit. Curso básico de lengua y cultura latinas"

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Read more]

 • Poster announcing the visit

  08/02/19

  Visit of the International Accreditation Panel

  On February 11th and 12th, the Faculty of Chemistry will host the committee that has to assess the Degree in Chemistry to obtain the EUROBACHELOR® International Quality Label.

 • Mooc Biologia Molecular

  10/01/19

  Obert el termini d'inscripció al MOOC "Biología Molecular: Bases y aplicaciones"

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Read more]

 • 10/01/19

  L'exposició itinerant d'ApS, ara a la Biblioteca Ciències de la Salut

  Des de l'11 de gener fins al proper 15 de febrer, podreu visitar a la Biblioteca de Ciències de la Salut, en el campus de Blasco Ibáñez, l'exposició resum de les II Jornades d'Aprenentatge-Servei Universitari organitzades per la UV.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy