Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 24/04/18

  El 4 de maig es lliura la II Edició dels Premis RAGALO d’Impuls a l’ApS

  El dia 4 de maig tindrà lloc en l'edifici de Rectorat l'acte de presentació de la II Promoció dels ApS puntuals de la Universitat de València i el lliurament de la II Edició dels Premis RAGALO (Rafaela García López) d'Impuls al ApS.

  [Llegir més]

 • 16/04/18

  L'assignatura “Neurologia Clínica Aplicada a la Logopèdia” incorpora el ApS al seu treball de camp

  Dins de l'assignatura Neurologia Clínica Aplicada a la Logopèdia” del Departament de Medicina s'ha implantat aquest curs 2018 una metodologia docent addicional a les pràctiques externes, l'Aprenentatge-Servei.

  [Llegir més]

 • 11/04/18

  UVApS estarà present el 25 d'abril en la Jornada Aprenentatge-Servei de la UAM

  El professor Óscar Chiva (UJI), codirector de UVApS, junt a la professora María Jesús Martínez Usarralde (UV), participarà el proper dia 25 d'abril en la Jornada Aprenentatge-Servei en Activitat Física i Esport que es desenvoluparà a la Universitat Autònoma de Madrid.

  [Llegir més]

 • Enquestes d'avaluació docent

  10/04/18

  Obert el termini per a emplenar les enquestes d'avaluació de la docència

  Des d'avui, 10 d'abril, i fins al 20 de maig, els i les alumnes poden contestar a través de Secretaria Virtual les enquestes per a avaluar als professors i les professores de grau i màster oficial que els han impartit almenys 15 hores en assignatures anuals i del segon quadrimestre.

 • 28/03/18

  Representants de cApSa van assistir a la III Jornada d'Intercanvi d'Experiències ApS de la CV

  El passat 2 de març va haver a la ciutat de Mislata la III Jornada d'Intercanvi d'Experiències ApS de la Comunitat Valenciana.

  [Llegir més]

 • 28/03/18

  Trobada ApS Comunitat Valenciana

  [Llegir més]

 • Pestanya de qualitat

  26/03/18

  Publicats els resultats de les enquestes de satisfacció de l’estudiantat amb els programes de doctorat

  Els informes que mostren els nivells de satisfacció dels i de les estudiants que duen matriculats i matriculades en un programa de doctorat tres o més anys ja es troben disponibles a la fitxa de cada títol (pestanya “Qualitat”, subapartat “Resultats enquestes de satisfacció”).

 • Informe de gestió

  14/03/18

  La Unitat de Qualitat fa pública una breu memòria de la seua activitat durant 2017

  El document, preparat amb motiu de l'elaboració de l'Informe de Gestió de la Universitat, mostra les actuacions més rellevants corresponents a aquesta unitat durant l'exercici 2017.

 • 13/03/18

  PLA DE FORMACIÓ EN METODOLOGIES ACTIVES PER A LA DOCÈNCIA EN ANGLÈS (PRIDA)

  El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV) i està promogut i impulsat conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística i el Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa. Aquest Pla té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV. Va adreçat a professorat de la UV. Preferentment docents de qualsevol àrea no filològica que impartixca o puga impartir docència en anglès. Es requereix un nivell d'anglès mínim de B2. Tindrà prioritat el professorat que haja realitzat el curs “English as a Medium of Instruction (EMI): Metodologies actives aplicades a la docència en anglès” del SFPIE. El termini d'inscripció és del dia 22 de març fins al 27 d'abril de 2018.

  [Llegir més]

 • 09/03/18

  Rebudes 33 candidatures en la 2ª edició del Premi Ragalo-2017 a l'impuls de l'ApS

  Ens complau comunicar que s'han presentat un total de 33 candidatures a la segona edició del Premi Ragalo-2017 a l'impuls de l'ApS, en els seus 5 modalitats: Arts i Humanitats, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques, Ciències Bàsiques, Experimentals i Enginyeries i EDUCACCIÓ: Ciutadania Crítica Global. Hem rebut projectes de 14 universitats de tota Espanya.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies