Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 22/10/19

  Curs de formació per a professors de secundària

  Curs de formació per a professors d'Economia i Economia de l'Empresa d'ensenyament Secundari i Batxillerat: Determinants i implicacions de l'abandó educatiu primerenc. La importància dels docents.

  [Llegir més]

 • 15/10/19

  Tallers per a una Docència Universitària amb Perspectiva de Gènere

  Des de la Unitat d'Igualtat s'ha dissenyat una formació pràctica i adaptada a la vostra àrea de coneixement sol·licitant la inscripció en un d’aquests tallers (4 hores presencials i 4 online). La certificació i acreditació es farà des del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa. Per a impartir i coordinar els tallers, es comptarà amb expertes en la matèria, autores de les Guies de la Xarxa Vives, així com professores de la nostra universitat.

  [Llegir més]

 • 14/10/19

  IX Curs de preparació per l'aula Experimenta i les maletes de pràctiques. 2019-2020

  INSCRIPCIÓ: Del 15 d’octubre al 7 de novembre de 2019 en ww.uv.es/cfq INFORMACIÓ: sfp-cursos@uv.es

 • 10/09/19

  Resolució de la convocatòria de projectes d’innovació educativa, curs 2019/20

  Resolució de 3 de setembre de 2019 de la Vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, per la qual es resol la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa per al curs 2019/2020.

 • 04/09/19

  El 26 de setembre es tanca la inscripció al Pla d'Actualització Docent

  La Universitat de València, a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, ha publicat la convocatòria del Pla d’Actualització Docent (PAD), pla destinat al professorat de la Universitat de València que desitge millorar les seues competències professionals i habilitats docents.

  [Llegir més]

 • 17/07/19

  Curs de Formació Bàsica d'Atenció a Víctimes de Violència de Gènere

  El Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat a través de la Unitat d’Igualtat ofereix el curs de Formació Bàsica d'Atenció a Víctimes de Violència de Gènere. Formació semi presencial que s'impartirà entre els mesos de setembre i octubre.

  [Llegir més]

 • 17/07/19

  Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Innovació docent a l'ETSE-UV

  Jornada E4TSE d'intercanvis d'experiències d'innovació docent a l'ETSE-UV, amb contribucions de diferent professorat de l'Escola. Divendres 19 de juliol, aula 2.2 de l’ETSE-UV. No cal realitzar cap tipus d'inscripció a la jornada.

  [Llegir més]

 • 11/07/19

  IV Jornada d’Innovació Docent de la "Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia“

  Els dies 16 i 17 de juliol tindrà lloc la cuarta Jornada d’Innovació Docent de la "Xarxa docent interuniversitària en Farmacologia“ a la Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 26/06/19

  Resolució convocatòria MOOC i OCW

  Resolució del 21 de juny de 2019 de la Vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, per la qual es resol la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament de projectes d’elaboració de material docent MOOC i OCW.

 • 25/06/19

  Cicle de conferències: Researching and Teaching Social Sciences and Humanities: What can Evolutionary approaches contribute?

  On July 2nd and 3rd we'll have three very distinguished researchers to share with us some of their knowledge about issues that might be relevant for many of us. The format will be a lecture followed by an open debate in which all of us are encouraged to participate. The lectures will take place at the Sala de Graus, Facultat de Psicologia, Blasco Ibañez 21.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies