Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 04/09/18

  II Jornades experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil

  El pròxim dimarts 4 i dimecres 5 de setembre del 2018, es realitzaran en la Facultat de Magisteri les segones Jornades "II Jornada Experiències innovadores sobre Psicomotricitat Vivencial, Expressió Musical i Activitat Física a Educació Infantil. Acostament entre les aules escolars i les universitàries". La jornada pretén apropar algunes temàtiques, continguts i accions que es desenvolupen a les aules universitàries amb un escenari quotidià de les pràctiques curriculars com les realitzades a les aules d'Educació Infantil.

  [Llegir més]

 • Professora impartint classe

  24/07/18

  La Unitat de Qualitat remet al professorat els resultats de les enquestes docents 17/18

  Les valoracions que els i les estudiants han fet de la docència rebuda durant el curs 17/18 han sigut enviades al professorat per correu electrònic. S'han arreplegat 126683 qüestionaris (un 7.8% més que l'any passat).

 • 26/06/18

  Jornada m-Learning a l'aula universitària

  L'objectiu és potenciar la pràctica educativa del m-learning a l'aula i com a recurs d'aprenentatge des d'una visió crítica, pedagògica i creativa. Així també contribuir a l'aprenentatge i al desenvolupament de la competència digital de l'alumnat i el professorat. 2 i 3 de juliol de 2018.

  [Llegir més]

 • 26/06/18

  I Jornada Innovar per la Interculturalitat en l'Aula de Educació Superior

  El Grup d'Acompanyament Lingüístic (grupal) a través d'un projecte d'innovació concedit en el 2n quadrimestre del curs acadèmic 2017-2018, els convida a la: I JORNADA INNOVAR PER A LA INTERCULTURALITAT A L'AULA D'EDUCACIÓ SUPERIOR La jornada se celebrarà el 26 juny 2018 a les 9:30 h. a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.

 • 20/06/18

  Seminari de Bones pràctiques ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI)

  L'objectiu d'aquest Seminari és presentar i discutir les millors pràctiques i experiències amb EMI en la activitat docent Divendres 22 de juny de 2018. Aula 1.1 i Aula multiusos del Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner"

  [Llegir més]

 • 20/06/18

  IV Jornades sobre Sistemes de Votació Electrònica (JSVE)

  IV Jornades sobre Sistemes de Votació Electrònica (JSVE): «Explorant noves metodologies en l'educació superior» Dimecres 27 de juny de 2018 / 9:00 a 19:00 hores Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d’Economia

  [Llegir més]

 • 20/06/18

  Conferència D. Federico Mayor Zaragoza. "Educación y ciudadanía global en la nueva era"

  [Llegir més]

 • 20/06/18

  Jornada: Agendas Edusionadas

  [Llegir més]

 • Visita comitè avaluació externa

  08/06/18

  Visita de Comissió d'Avaluació Externa

  La propera setmana la Universitat de València rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar el Màster en Paleontologia Aplicada.

 • cartell convocatòria

  06/06/18

  Convocatòria d’Ajudes per al Desenvolupament de Projectes d’Innovació Educativa i Millora de la Qualitat Docent

  Publicada la Resolució d’4 de juny de 2018 del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, per la qual es convoquen les Ajudes per al Desenvolupament de Projectes d’Innovació Educativa i Millora de la Qualitat Docent de la Universitat de València per al curs 2018/2019.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies