Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 04/12/18

  Jornada "LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA ÈTICA I RESPONSABLE EN LES UNIVERSITATS PÚBLIQUES"

  El vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, organitza la Jornada "LA CONTRACTACIÓ PÚBLICA ÈTICA I RESPONSABLE EN LES UNIVERSITATS PÚBLIQUES", que vol donar resposta a una petició reiterada per part de companys i companyes pertanyents a Sindicats i diferents Serveis de la nostra Universitat. La jornada, acreditada pel Servei de Formació Permanent, es realitzarà el dia 12 de desembre de 2018 en la sala de l'Hemicicle "Joaquín Tomás Villarroya (1P020) de la facultat de Dret (Dep. Dret Constitucional). Agrairíem que confirmàreu la vostra assistència a la següent adreça de correu: admspma@uv.es.

 • Nau Gran

  04/12/18

  Publicat el vídeo de la conferència “Autonomía personal en la edad avanzada”, a càrrec de D. Antonio Ariño Villarroya

  El vicerector de Cultura i Esport ha ofert aquesta conferència dins del marc del Cicle de Conferències de La Nau Gran 2018-2019, organitzat pel Servei d’Extensió Universitària. El SFPIE col·labora amb aquest Servei amb la producció dels vídeos que recullen el contingut d’aquestes conferències, com un recurs didàctic en línia per a facilitar als alumnes de La Nau Gran l’accés als continguts del cicle i oferir una eina que permeta el repàs dels conceptes tractats en les conferències, a més de posar-les a disposició de la resta de la comunitat universitària i el públic en general.

  [Llegir més]

 • 27/11/18

  Curs de formació per a professors d'Economia i Economia de l'Empresa d'Ensenyament Secundària i Batxillerat: Nous enfocaments metodològics. Flipped Classroom i Etwinning.

  Aquest curs pretén transmetre als professors d' Economia i Economia de la Empresa d'Ensenyament Secundària i Batxillerat la importància de l'ús de nous enfocaments en els processos d'ensenyament-aprenentatge en l'àmbit de la economia i de la economia de l'empresa, així com, del treball col·laboratiu, no sols dins del centre, sinó també amb altres centres. Termini d'inscripció: del 3 de desembre de 2018 fins al 14 de gener de 2019.

  [Llegir més]

 • 23/11/18

  Des del 10 i fins al 28 de desembre estarà oberta la inscripció a les activitats de formació transversal de doctorat 2018-2019

  La inscripció en les activitats formatives transversals és gratuïta i es realitza a través de la plataforma informàtica del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) (a la qual s'accedeix MOLT IMPORTANT amb l'usuari i contrasenya d'estudiant UV) durant el període de sol·licitud aprovat per l'Escola de Doctorat que aquest any és des del 10 i fins al 28 de desembre de 2018.

  [Llegir més]

 • Gràfic enquestes rebudes

  20/11/18

  Record nombre d'enquestes rebudes en un dia

  Ahir s'obrí el termini d'avaluació docent i es reberen 7425 enquestes. S'ha superat així el nombre màxim d'enquestes rebudes en un únic dia des que es duen a terme pel procediment online.

 • Megàfon anunciant les enquestes

  19/11/18

  Obert el termini per a emplenar les enquestes d'avaluació de la docència

  Des d'avui, 19 de novembre, i fins al 31 de desembre, els i les alumnes poden contestar a través de Secretaria Virtual les enquestes per a avaluar als professors i les professores de grau i màster oficial que els han impartit almenys 15 hores en assignatures del primer quadrimestre.

 • 16/11/18

  Des del 19 de novembre a l'ETSE podrà visitar-se l'exposició sobre l'ApS

  Des del 19 de novembre i fins a finals de desembre es podrà visitar a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la UV una exposició de pòsters sobre la metodologia Aprenentatge-Servei.

  [Llegir més]

 • Membres de la UQ

  16/11/18

  La Unitat de Qualitat participa en el 13th European Quality Assurance Forum (EQAF)

  L'esdeveniment, que s'està celebrant del 15 al 17 de novembre a Viena, reuneix a més de 400 participants de quatre continents. En aquesta edició es poden intercanviar opinions i experiències sobre el tema: "Broadening the scope of QA".

 • Visita comitè avaluació externa

  16/11/18

  Visita de Comissió d'Avaluació Externa

  La propera setmana la Universitat de València rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar els Màsters en Qualitat i Seguretat Alimentària i en Història de l'Art i Cultura Visual.

 • 07/11/18

  Inscripció curs FIPU (Formació Inicial del Professorat Universitari)

  Des del Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner, a través del FIPU (Formació Inicial del Professorat Universitari) es pretén contribuir a la formació del seu professorat més novell amb un conjunt d’activitats formatives encaminades a facilitar la integració en la cultura universitària en la triple perspectiva: docent, investigadora i de gestió. Aquesta acció formativa s’adreça específicament al professorat novell de la Universitat de València en actiu durant el període en què es desenvolupa aquest curs. El termini d'inscripció és del dia 12 de novembre (a les 10.00h) fins al 30 de novembre de 2018 (a les 14.00h).

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies