Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Edifici

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Informe de gestió

  14/03/19

  La Unitat de Qualitat fa pública una breu memòria de la seua activitat durant 2018

  El document, preparat amb motiu de l'elaboració de l'Informe de Gestió de la Universitat, mostra les actuacions més rellevants corresponents a aquesta unitat durant l'exercici 2018.

 • Nau Gran

  05/03/19

  Publicats els vídeos de les conferències ”Big Data i Intel·ligència Artificial”, a càrrec d’En Emilio Soria Olivas, i “Veritats i falsedats sobre la longevitat”, a càrrec d’En Federico Pallardó Calatayud

  El Servei d’Extensió Universitària, en el marc del Cicle de Conferències 2018-19 del Programa Universitari per a Persones Majors de la Universitat de València, La Nau Gran, ha ofert aquestes dues conferències. El SFPIE col·labora amb aquest Servei en la producció dels vídeos que recullen el contingut de les conferències, com un recurs didàctic en línia per a facilitar a l’alumnat de La Nau Gran l’accés als continguts del cicle i oferir una eina que permeta el repàs dels conceptes tractats, a més de posar-les a disposició de la resta de la comunitat universitària i el públic en general.

  [Llegir més]

 • Títols avaluats

  01/03/19

  Presentats quatre programes de doctorat a la renovació de l'acreditació

  La Universitat de València presenta a l'AVAP els quatre primers programes de doctorat per a la renovació de l'acreditació. Els programes avaluats són els Programes de Doctorat en Física, en Enginyeria Química, Ambiental i de Processos, en Estudis Hispànics Avançats i en Odontologia.

 • 25/02/19

  PLA DE FORMACIÓ EN METODOLOGIES ACTIVES PER A LA DOCÈNCIA EN ANGLÈS (PRIDA)

  El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV) i està promogut i impulsat conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el Vicerectorat d'Estudis i Política Lingüística i el Vicerectorat de d’Ocupació i Programes Formatius Aquest Pla té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV. Va adreçat a professorat de la UV. Preferentment docents de qualsevol àrea no filològica que impartixca o puga impartir docència en anglès. Es requereix un nivell d'anglès mínim de B2. Tindrà prioritat el professorat que haja realitzat el curs “English as a Medium of Instruction (EMI): Metodologies actives aplicades a la docència en anglès” del SFPIE. El termini d'inscripció és del dia 1 fins al 14 de març de 2019.

  [Llegir més]

 • 15/02/19

  Resolució de la segona fase de la convocatòria de projectes d’innovació educativa, curs 2018/19

  Resolució de 14 de febrer de 2019 de la Vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, per la qual es resol la segona fase de la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València, curs 2018/2019.

 • Reunió amb alguns directors i directores a la Unitat de Qualitat

  14/02/19

  El Vicerector d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació i la Unitat de Qualitat es reuneixen amb els directors dels Programes de Doctorat

  Els dies 14 i 15 de febrer, el Vicerector d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, junt amb membres de la Unitat de Qualitat, estan realitzant reunions de treball amb els directors dels doctorats de la Universitat que han de realitzar la renovació de l'acreditació del títol al llarg de l'any 2019. En les reunions s'aborden les línies mestres per preparar els documents i les evidències que l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) requereix per poder avaluar la qualitat dels doctorats universitaris.

 • Incipit. Curso básico de lengua y cultura latinas

  08/02/19

  Obert el termini d'inscripció al MOOC " Incipit. Curso básico de lengua y cultura latinas"

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Llegir més]

 • Cartell anunciant la visita

  08/02/19

  Visita de Panell d'Avaluació Externa

  Els pròxims 11 i 12 de febrer, la Facultat de Química rep la visita del comitè que ha d'avaluar el grau en Química per a obtenir el Segell Internacional de qualitat EUROBACHELOR®.

 • Mooc Biologia Molecular

  10/01/19

  Obert el termini d'inscripció al MOOC "Biología Molecular: Bases y aplicaciones"

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Llegir més]

 • 10/01/19

  L'exposició itinerant d'ApS, ara a la Biblioteca Ciències de la Salut

  Des de l'11 de gener fins al proper 15 de febrer, podreu visitar a la Biblioteca de Ciències de la Salut, en el campus de Blasco Ibáñez, l'exposició resum de les II Jornades d'Aprenentatge-Servei Universitari organitzades per la UV.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies