University of Valencia logo Logo del portal

  • Building

El 4 de maig es lliura la II Edició dels Premis RAGALO d’Impuls a l’ApS

  • April 24th, 2018

El dia 4 de maig tindrà lloc en l'edifici de Rectorat l'acte de presentació de la II Promoció dels ApS puntuals de la Universitat de València i el lliurament de la II Edició dels Premis RAGALO (Rafaela García López) d'Impuls al ApS.

El lliurament de premis comptarà amb la presència de la Sra. Magnífica Rectora de la UV, Mavi Mestre.
A les 9:30 hores tindrà lloc la benvinguda a l'acte, que anirà seguida d'una conferència de la professora de la Universitat Autònoma de Madrid i experta en ApS, Pilar Aramburuzabala. A continuació, participants en els projectes ApS de la UV presentaran alguns dels projectes que han desenvolupat durant el curs acadèmic 2017-18.
L'acte es tancarà amb el lliurament de diplomes als guardonats enguany amb el Premi RAGALO (Rafaela García López) a l'Impuls del ApS en la Universitat de València.

Més informació: https://www.uv.es/sfpie/formacio/V1.pdf

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy