University of Valencia logo Logo Logo del portal

Formació programa ApS a entitats col·laboradores

  • November 23rd, 2017
imatge mononcroma aprenentatge servei

El dia 22 de novembre va tenir lloc en les nostres aules del Servei de Formació Permanent, la formació referent al Programa d'Aprenentatge Servei amb les entitats col·laboradores que participen enguany.

L'encarregat de realitzar aquest curs va ser Eduardo Garcia Ribera, responsable de voluntariat d'InteRed, ONG dedicada a la lluita pel dret a l'educació transformadora, de qualitat i inclusiva en població infantil, juvenil i adulta.

Van participar entitats de diferents àmbits, com medi ambient, menors, racisme, desenvolupament, etc. Entre les quals: AMA associació pel medi ambient i en contra del canvi climàtic, Fundació CEPAIM acció integral amb immigrants, #Jóvenes Linces, Associació Intramurs, NATANIA ( Projecte Rehoboth), Creu Roja, ACOEC associació per a la cooperació entre comunitats, Fundació Diagrama, Fundació NOVATERRA, LAMBDA col·lectiu de lesbianes, gais, transexuales i bisexuales.

Segons els participants, va ser una jornada, àgil, dinàmica i molt participativa. La formació va ser valorada com a de fàcil aplicació, pràctica i amb bona projecció per a les seues entitats.