Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Ciències Odontològiques Logo del portal

En la 3a planta de l'edifici es disposa d'un Laboratori complet de pràctiques de simulació odontològica.

Quant a les clíniques generals de la 2a planta cal assenyalar que es dividixen en dos sales (clínica A i clínica B) . Cada una d'elles disposa de 20 equips dentals complets, una sala de Radiologia plomada amb dos equips de radiografia, 8 llums de llum halògena, 5 trituradores de càpsules d'amalgama, una sala d'esterilització composta d'un autoclau amb una capacitat de 80 litres i una cubeta de neteja ultrasónica. Així mateix cada una de les clíniques disposa d'un autoclau addicional de 21 litres. A més d'açò cada clínica està dotada de retalladora i vibrador d'escaiola, caixes reveladores de radiografies i de 10 aparells de neteja ultrasónica.
Pel que concernix a la dotació de sistemes d'ajuda a la docència com a mitjans audiovisuals, etc. pareixen suficients tant en les clíniques com en el laboratori.
Les condicions físiques i de seguretat (mantes ignífugues, cabines plomades, extractors, etc.) tant dels laboratoris com de les clíniques generals són les adequades i des del propi Centre s'extremen les mesures necessàries per a previndre o atallar qualsevol anomalia en este sentit. L'aspecte de la seguretat de les instal·lacions està cobert pel Servici de Prevenció de Riscos Laborables de la Universitat de València.

Respecte a la infraestructura informàtica la Facultat de Medicina i Odontologia disposa de quatre aules d'informàtica distribuïdes de la manera següent:

  • Tres en l'edifici de la Facultat de Medicina de les quals una d'elles, amb 17 ordinadors, és de lliure accés i dos (aula 2A i aula 2B) amb 15 i 12 ordinadors respectivament que es destinen a lliure accés quan no són empleades per pràctiques amb professor. L'horari de les tres és de 08'00 a 15'00 h.
  • Una en l'edifici Clíniques Odontològiques situada en la 4a planta amb 12 ordinadors i impressora làser amb horari de 16'00 a 19'00 h., encara que en la pràctica també s'obri pels matins. Cal destacar que les clíniques generals i el laboratori de la tercera planta disposen de 44 connexions a la xarxa informàtica de la Universitat de València respectivament. Així mateix la Clínica Odontològica disposa de software específic tant per a la gestió de les històries clíniques així com de la gestió del magatzem. Destaquem que un alt percentatge dels recursos econòmics dels últims temps ha sigut utilitzat per a fomentar l'estructura informàtica de suport a les labors docents i administratives, sent actualment una dotació suficient.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies