Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Dret, Empresa i Justícia Logo del portal

L'antic alumne Jorge Mario Olarte, gana la setena edició del “Premi Antonio Delgado”

  • 23 d’abril de 2020
Jorge Mario Olarte Collazos

L'antic alumne del nostre programa de Mg. Jorge Mario Olarte Collazos, gana la setena edició del “Premi Antonio Delgado”, organitzat per l’Instituto de Derecho de Autor (INSTITUTO AUTOR) i el Centro Regional para el Fomento del Libro en América Latina y el Caribe (CERLALC).

El mes de març passat, l'antic alumne del nostre programa de Mg. Jorge Mario Olarte Collazos, es va fer mereixedor del Premi Antonio Delgado pel seu treball “Licencias multiterritoriales en el ámbito de la gestión colectiva del derecho de autor y de los derechos conexos. Perspectiva desde la Unión Europea y la Comunidad Andina de Naciones”.

En l'obra l'autor analitza el règim de llicències multiterritorials previst en la Directiva 2014/26UE, des de la perspectiva dels diferents sectors involucrats en la gestió del dret d'autor i els drets connexos, amb especial èmfasi en l'experiència europea i el seu potencial impacte en la Comunitat Andina de Nacions.

Així mateix, l'autor estudia la viabilitat d'implementar un règim de llicenciament transfronterer a través de les societats de gestió col·lectiva en la Comunitat Andina de Nacions.

El Premi Antonio Delgado s'entrega anualment des de l'any 2012, amb l'objectiu principal de fomentar i premiar els estudis d'investigació d'excel·lència relacionats amb el dret d'autor i els drets connexos.

Felicitacions al nostre antic alumne Jorge Mario Olarte Collazos.