Logo de la Universitat de València Logo Màster en Enginyeria Química Logo del portal

València és una de les destinacions preferides dels estudiants Erasmus

  • 25 d’abril de 2016
Image de la noticia

Una enquesta realitzada per Uniplaces ha determinat quins són les destinacions favorites dels estudiants europeus a l'hora de triar una destinació Erasmus, i València apareix en la seua Top 20.

Espanya s'ha convertit en una de les destinacions preferides dels estudiants europeus. En una recent enquesta publicada per Uniplaces, 7 ciutats espanyoles han quedat en el Top 20 de ciutats predilectes per als estudiants d'Erasmus.


Madrid, Sevilla i Barcelona s'han colat entre les 10 primeres ciutats, mentre que València, Granada, Cadis i Salamanca apareixen en el Top 20. Espanya és l'únic país que compta amb tres ciutats en les primeres posicions, i el país que més ciutats té en el rànquing.


València és una de les ciutats que més destaca en conte a qualitat de vida; juntament amb Sevilla, Almeria, Cadis, Murcia, Barcelona i Madrid; es troba entre les 15 més votades d'aquesta categoria. València també apareix en el lloc 20 de la categoria de qualitat universitària, solament per darrere de Salamanca i Murcia en el plànol espanyol.


L'enquesta s'ha realitzat entre més de 26.000 estudiants de tota Europa, i ha tingut en compte barems com el cost de vida, la facilitat per a trobar allotjament, la qualitat de vida, la qualitat de l'educació, la vida nocturna, la cultura, la gastronomia, les activitats a l'aire lliure i les compres. L'enquesta també ha determinat que els estudiants prioritzen la qualitat de vida per damunt, fins i tot, de la qualitat de les universitats.