Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Matricula.

La matricula del treball de fi de màster es realitzarà en el període ordinari d’acord amb el que s’establisca en el calendari acadèmic anual.

La matricula del treball de fi de màster donarà dret a dues convocatòries oficials d’examen en el curs acadèmic.

El preu públic de la matrícula en cap cas serà “sense docència”, encara que l’estudi es trobe en extinció.

Tutorització

Els treballs de fi de màster comptaran almenys amb un tutor o tutora que supervise la tasca de l’alumnat.

Per a tutoritzar els treballs de fi de màster serà necessària la condició de Doctor o Doctora llevat dels casos en què així ho autoritze la Comissió d’Estudis de Postgrau.

Si el treball de fi de màster es realitza en una institució, organisme o empresa diferent a la Universitat de València s’haurà de nomenar un cotutor o cotutora extern. Aquest haurà de col·laborar juntament amb el tutor o tutora acadèmic en la definició del contingut del treball de fi de màster i el seu desenvolupament.

En el cas de màsters interuniversitaris conduents a l’obtenció d’un títol conjunt, podrà nomenar-se tutor o tutora qualsevol docent Doctor o Doctora de les universitats participants.

La tutorització del treball es reflectirà en el POD del professor i serà reconeguda en els termes establerts en les disposicions normatives de la universitat. Si la tutorització es comparteix entre més d’un professor o professora de la universitat, el reconeixement es repartirà entre tots ells.

Cada Comissió de Coordinació establirà si els estudiants dels programes de mobilitat poden realitzar el treball de fi de màster al centre de destinació. En tot cas, el projecte de treball haurà de tindre la conformitat de la Comissió de Coordinació Acadèmica, i se li assignarà un tutor a la Universitat de València.

Assignació del treball i tutor o tutora

El tema del treball s’establirà de comú acord entre l’estudiant i el seu tutor o tutora. En qualsevol cas, la Comissió de Coordinació Acadèmica organitzarà i garantirà l’assignació de tema i tutor o tutora per a tot l’estudiantat matriculat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies