Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Arts Visuals

El Programa de Doctorat en Didàctiques Específiques no té fase de docència reglada pròpia, sinó que se centra en la realització de la tesi doctoral. Per a això és necessari tenir una formació prèvia equivalent a la proporcionada pel Màster en Investigació en Didàctiques Específiques i realitzar una investigació original tutelada en alguna línia de investigació de Didàctica de les Arts Visuals.

No obstant això, l'actual pla d'estudis del Programa de Doctorat, que entra en vigor en el curs 2013-14, inclou la realització de diverses activitats complementàries obligatòries formades per assistència a cursets, seminaris i participació en congressos de investigació.

Totes les activitats acadèmiques del Programa de Doctorat es realitzaran en castellà o valencià. A més, serà necessària una comprensió lectora fluida de l'anglès.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies