Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Arts Visuals

Tant els Treballs de Investigació Fi de Màster com les Tesis Doctorals es basaran preferentment en Investigacions dirigides pel professorat del Area de Didàctica de l'Expressió Plàstica de la Universitat de València i enquadrades en una d'aquestes línies de investigació.

Per al proper curs, l'oferta oficial de tutors de TFM i d'adreça de tesis doctorals és la continguda en el següent enllaç:

Línies de Recerca: Didàctica de les Arts Visuals

Al programa de doctorat

L'oferta oficial d'adreça de tesis doctorals del professorat del departament s'actualitza a començament de cada curs. Aquesta oferta oficial no exclou la possibilitat d'adreça de tesi en altres temes si així ho acorden director i doctorant.
L'oferta oficial d'adreça de tesis doctorals està condicionada a la disponibilitat del professorat per assumir l'adreça de noves tesis doctorals durant cada curs acadèmic concret. 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies