Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Arts Visuals

Les assignatures de l'especialitat de Didàctica de les Arts Visuals del Màster en Investigació en Didàctiques Específiques són impartides per professors doctoris especialistes d'aquest àrea, membres del Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València. També podran impartir assignatures professors doctors d'altres departaments de didàctiques específiques de la universitat o professors convidats d'altres universitats espanyoles o estrangeres.

Les Tesis Doctorals seran dirigides per professors doctors del Departament de Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València. També podran dirigir Tesis Doctorals professors doctors especialistes en Didàctica de les Arts Visuals d'altres universitats espanyoles o estrangeres que compleixin els requisits fixats per la legislació vigent.

Llistat de professors:

Cognoms i Nom

Categoria

Contacte

Huerta Ramón, Ricard

Catedràtic Univ.

(9639) 83445 - ricard.huerta@uv.es

Fosati Parreño, Amparo

Titular Univ.

(9638) 64816 - amparo.fosati@uv.es

Silvestre Vaño, Ricard

Contractat Dr.

(9616) 25108 - ricard.silvestre@uv.es

Alonso Sanz, Mª Amparo

Contractada Dra.

(9616) 25098 - m.amparo.alonso@uv.es

Portalés Raga, Matilde

Ajudanta Dra.

(9616) 25096 - matilde.portales@uv.es

Ramón Camps, Ricard

Ajudant Dr.  (9616) 25107 - ricard.ramon@uv.es
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies