Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Alumnat i professorat del màster participa en la trobada anual de la societat Socidrogalcohol

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 14 d’octubre de 2022
Alumnat del màster

Del 6 al 8 d'octubre es va celebrar a Tenerife el 4t Congrés internacional i les Jornades Nacionals de la societat científica Socidrogalcohol, que ja van per la seua 49 edició.

Els alumnes i les alumnes del màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències de la Universitat de València van assistir, al costat de part del professorat, al 4th International Congress – XLIX Jornades Nacionals de Socidrogalcohol – VIII Congrés Nacional Patologia Bio-Psicosocial, que enguany va tindre lloc a Tenerife.

L'objectiu d'aquesta trobada era crear un fòrum de debat i reflexió on els professionals de la salut pogueren actualitzar i aprofundir, des d'un punt de vista interdisciplinari, en el camp de les conductes addictives.

A més de les ponències i comunicacions, el divendres 7 d'octubre es va celebrar l'exposició dels pòsters, en la qual va participar l'alumnat actual, egressat i professorat del màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències. El jurat del Congrés va seleccionar un total de 13 casos clínics en format pòster de la UV, que es van exhibir a través d'unes pantalles digitals habilitades per a tal efecte en la zona d'exposició comercial de la seu. D'entre tots els postres exposats, Marina Reguilón va obtindre el premi al millor pòster.

Aquest esdeveniment s'organitza anualment per la societat científica Socidrogalcohol, una entitat que es dedica a fomentar i facilitar les relacions entre els científics dedicats a l'estudi, investigació, formació, prevenció i tractament dels problemes sobre l'alcohol, l'alcoholisme, les drogodependències i altres addiccions.

Marina Reguilón
Marina Reguilón, premi al millor pòster.


 

Pòsters del màster
Llig tots els pòsters de l'alumnat i el professorat del màster