Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

L'Escola de Pensament Lluís Vives organitza una conferència sobre la crisi del fentanil als Estats Units

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 10 d’abril de 2024
Pot de fentanil amb una bandera dels Estats Units al fons

Aquesta conferència, amb el títol "La crisi del fentanil als Estats Units: accions per a combatre-la", tindrà lloc el dimarts 16 d’abril de 2024 a les 18:00 hores a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau.

El ponent convidat serà el Dr. Iván Montoya, Director de la Divisió de Terapèutica i Conseqüències mèdiques en l'Institut Nacional sobre l'Abús de Drogues (NIDA) dels Estats Units. Montoya és doctor en Medicina i Cirurgia amb especialització en Psiquiatria per la Universitat d’Antioquia (Colòmbia). Dirigeix un ampli programa d’investigació que dona suport al desenvolupament de tractaments farmacològics i no farmacològics per als trastorns per consum de substàncies. Ha publicat extensament en les àrees d’etiologia, prevenció, tractament i conseqüències mèdiques de l’abús de drogues. A més, és professor honorari de la Universitat de València al Departament de Psicobiologia des de juliol de 2022.

Farà d'amfitriona la Dra. Marta Rodríguez, Catedràtica de Psicobiologia de Universitat de València.

Aquesta activitat ha sigut organitzada per l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València, en el seu afany per generar la reflexió i el debat obert, participatiu i crític sobre els assumptes més candents del món actual.

L'entrada serà lliure encara que amb aforament limitat.

Cartell de la conferència