Logo de la Universitat de València Logo Màster en Investigació, Tractament i Patologies Associades en Drogodependències Logo del portal

Del 19 al 21 de juliol de 2017 es va celebrar a  Àvila l'II Congrés Internacional de Psicobiologia.

Els dies 12 i 13 de Maig de 2017, se celebraron a Oviedo les XLIV Jornades Nacionals de Socidrogalcohol (Societat Científica Espanyola d'estudis sobre l'alcohol, l'alcoholisme, i les altres toxicomanies).

El dia 30 de Març de 2017 Socidrogalcohol celebra a València la XI Jornada Autonòmica. Inscripció gratuïta.

El dia 3 de Març de 2017 la Societat Espanyola de Toxicomanies (SET) organitza a València la jornada: "Addiccions i adolescència cap a on anem?". La inscripció és gratuïta.

El dia 25 de gener de 2017 a les 19 hores al Centre Cultural la Nau (Universitat de València) es realitzarà la conferència: "Adolescència: cap a un desenvolupament saludable", a càrrec de la Doctora María J. Zarza

Els dies 19 al 22 de Desembre de 2016 es realitzarà a València (Facultat de Medicina) el curs “MANEGE DE LES DROGODEPENDÈNCIES EN ATENCIÓ PRIMÀRIA”. La inscripció és gratuïta.

Els dies 29 i 30 de Novembre i 1 de Desembre de 2016 se celebraran a València les VI Jornades sobre Comunicació i Prevenció de les Drogodependències que organitza el Pla Municipal de Drogodependències de l'Ajuntament de València. Inscripció gratuïta.

El dia 28 d'octubre de 2016 l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de L'Horta Nord (AHNAR) en col·laboració amb la Universitat de València, celebrarà en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia, les XXIII JORNADES SOBRE DROGODEPENDÈNCIES. Inscripció gratuïta. Places limitades. Inscripció gratuïta. Places limitades

29 de Juny de 2016, SOCIDROGALCOHOL i la Societat Española de Patologia Dual organitzan en Valencia la Jornada: Abordaje sobre el trastorno relacionado con el consumo de alcohol. Assistència gratuïta.

17 de Juny de 2016, Socidrogalcohol: Jornada sobre alcohol en atenció primària. Cartagena. Murcia.

15 de Juny de 2016. Jornada Drogas Adicciones y aptitud para conducir. Concejalía de Sanidad, Salud y Deportes. Ajuntament de València.

La Concejalia de Sanitat, Salut i Esports de l'Ayuntamieto de València, organitza el 10 de Maig de 2016 un  "Debat en drogodepèndencies". Assistència gratuïta, és necessària la inscripció prèvia, es pot sol·licitar certificat d'assistència.

Fundació ADSIS. 29 d'Abril de 2016: Jornada de Formació sobre ADDICCIONS COMPORTAMENTALES.

Els dies 14 al 16 d'abril la Societat Espanyola de Patologia Dual (SEPD) i
organitza les XVIII Jornades Nacionals de Patologia Dual a Madrid.

Els dies 10 a 12 de Març de 2016, se celebraran a Alacant les XLIII Jornades de Socidrogalcohol (Societat Científica Espanyola d'estudis sobre l'alcohol, l'alcoholisme, i les altres toxicomanies).