Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Política, Gestió i Direcció en Organitzacions Educatives Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
ALMERICH CERVERO, GONZALO

ALMERICH CERVERO, GONZALO

PDI-Titular d'Universitat
ANCHETA ARRABAL, ANA

ANCHETA ARRABAL, ANA

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs

Profesora Titular de Universidad DPTO. DE EDUCACIÓN COMPARADA E HISTORIA DE LA EDUCACIÓN FACULTAD DE FILOSOFÍA Y CIENCIAS DE LA EDUCACIÓN BLASCO IBÁÑEZ, Nº30 46010 VALENCIA CLÁUSULA DE CONFIDENCIALIDAD-CONFIDENTIALITY CLAUSE (ACGUV 227/2014: Art. 7.1) http://www.uv.es/websiuv/clausula_confide...

51398

ana.ancheta@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

BAKIEVA KARIMOVA, MARGARITA

BAKIEVA KARIMOVA, MARGARITA

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs

Depto. MIDE (Desp. 008) Av. Blasco Ibañez, 30 Facultad de Filosofía y CC.EE. Universitat de València 46010, Valencia, España

(9638) 64869

margarita.bakieva@uv.es

Biografia
 

Titular d'universitat, doctora en Educació per la Universitat de València (2016). Forma part de grup d'investigació (GIUV2016-290) i del grup innovació en la docència universitària InnovaMIDE. Així mateix, forma part de la Xarxa Iberoamericana d'investigadors sobre Avaluació de la Docència RIIED. Les línies d'investigació: mesurament i avaluació educatives, colegialidad docent, avaluació de L2, disseny de materials multimèdia per al suport a l'aprenentatge.

CALATAYUD SALOM, MARIA AMPARO

CALATAYUD SALOM, MARIA AMPARO

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial

DPTO Didactica y Organización Escolar Facultad de Filosofia y Ciencias de la Educación. Universitat de Valencia.

(9639) 83691

amparo.calatayud@uv.es

CHISVERT TARAZONA, MARIA JOSE

CHISVERT TARAZONA, MARIA JOSE

PDI-Titular d'Universitat
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

FERNANDEZ SORIA, JUAN MANUEL

FERNANDEZ SORIA, JUAN MANUEL

PDI-Emerit/a Universitat

Facultad de Educación. Depto. Educ. Comparada e Hª de la Educación. Avda. de Blasco Ibáñez, nº 30. 46010 VALENCIA

(9638) 64715

juan.m.fernandez@uv.es

GARCIA RAGA, LAURA

GARCIA RAGA, LAURA

PDI-Titular d'Universitat
GONZALEZ SUCH, JOSE

GONZALEZ SUCH, JOSE

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Avda. Blasco Ibañez, 30 46010 Valencia Despatx nº 12 Dept. MIDE

(9638) 64317

jose.gonzalez@uv.es

Biografia
 

Catedràtic de l'àrea de Mètodes d'Investigació i Diagnòstic en Educació. Diplomat en Professorat d'EGB (1983), Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (1986) amb premi extraordinari. Doctor en Filosofia i Ciències de l'Educació (1997) amb premi extraordinari. Director del departament M.I.D.E. 2003-2009. Director del Màster d'Educació Especial de la UV 2012-2014 y 2018-2021.. 6 quinquennis docents. 3 sexennis d'investigació i 1 de transferència. Membre del grup *GemEduco uv.es/gem i de diferents organitzacions educatives. Coordinador de la Xarxa d'Innovació educativa i Qualitat Docent *InnovaMIDE (www.uv.es/innovamide). Visiting Research Scholar en la University of Colorado at Boulder i en la School of Education a Stanford University. Línies d'investigació prioritàries: disseny d'instruments de mesura i avaluació, avaluació de competències, programes, professorat i sistemes educatius; innovació educativa. Ha participat i dirigit diferents projectes d'investigació nacionals i internacionals.

GOZALVEZ PEREZ, VICENT EULOGI

GOZALVEZ PEREZ, VICENT EULOGI

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs

Despatx 414, 4ª planta Facultat Filosofia i Ciències de l'Educació

(9638) 64791

vicent.gozalvez@uv.es

Biografia
 

El Dr. Vicent Gozálvez es professor Titular del Departament de Teoria de l'Educació, Universitat de València. Màster en Psicoètica per a l'educació cívicomoral. Ha exercit durant 17 anys com a funcionari de carrera en el cos d'Ensenyament Secundari, especialitat en Filosofia. Tema de la tesi doctoral: Relacions entre el desenvolupament lògico-cognitiu i desenvoluament moral. Actualment és professor especialitzat en Filosofia de l'Educació i Pedagogia Intercultural. Les seues línies d'investigació són Educació i mitjans (educació mediàtica), Educació i ciutadania, Educació i valors, Interculturalitat, Educació i Desenvolupament humà, Filosofia de l'educació, Pensament crític digital.

Codirector de la Càtedra UNESCO "Global Education in the Mediterranean: Studies for Peace, Interculturality and Sustainability.

GRANDA PIÑAN, AMELIA ROSA

GRANDA PIÑAN, AMELIA ROSA

PDI-Associat/Da Universitari/A
HERREROS MARTINEZ, PEDRO JOSE

HERREROS MARTINEZ, PEDRO JOSE

PDI-Associat/Da Universitari/A

Avenida Blasco Ibáñez 30 46010 Valencia Despacho 411

pedro.herreros@uv.es

JORNET MELIA, JESUS MIGUEL

JORNET MELIA, JESUS MIGUEL

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

LOPEZ REQUENA, ESTEFANIA

LOPEZ REQUENA, ESTEFANIA

PDI-Ayudante Doctor/A
MARTINEZ USARRALDE, MARIA JESUS

MARTINEZ USARRALDE, MARIA JESUS

PDI-Titular d'Universitat
Secretari/a de Facultat/Secretari/a Ets

Departament d' Educació Comparada i Història de l' Educació. Facultat de Filosofia i Ciències de l' Educació. Despacho 302. Tercer pis. Teléfono (0034) (96) 386.46.84. Blasco Ibáñez, 30. 46010 València

(9638) 64423

m.jesus.martinez@uv.es

Biografia
 

Premi de Llicenciatura (1997) i Doctorat (2002) , en l'actualitat, i des de 2008, és professora Titular d'Universitat en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València, adscrita al departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació, des del que impartix assignatures com a Educació Comparada, Cooperació al Desenrollament i Educació, Educació Internacional i Intervenció i Mediació Educativa. La seua docència s'estén a més a la participació en diversos màster i postgraus nacionals i internacionals: ha sigut codirectora i al mateix temps docent del mòdul de mediació intercultural en el Diploma de Mediació en la Intervenció Socioeducativa de la Universitat de València (10 edicions) i impartix docència en el Màster Internacional de Migracions (Erasmus Mundus), en el Màster Interuniversitari de Cooperació al Desenrotllament (MCAD) i en el Màster d'Acció Social (MASE), tots ells de la Universitat de València.

Ha sigut i és invitada a més a altres màsters, procedents de la Universitat Autònoma de Madrid, Universitat de Barcelona i de la Universitat de Màlaga, amb els temes relacionats amb la seua investigació. En 2016-2017 va realitzar un MOOC sobre Mediación Intercultural i Familiar, de 18 hores, per a la Universitat de València.

Pertany a la Societat Espanyola d'Educació Comparada, de la que va ser membre de la Junta Directiva de 2008 a 2010, i, a la actualitat, Vicepresidenta des de 2021, a la REEDES (Xarxa Espanyola d'Estudis al Desenrotllament) des de 2012 (des de la que treballa en el Grup d'Educació per al Desenrotllament) i a la Xarxa Espanyola de Docència Universitària (RED-U) (de 2015-2018, en representació de la UV) i ha sigut membre del Ple de Consell del Patronat Sud Nord de la Universitat de València, des de 2012 fins a la seua dissolució en 2016.

Ha sigut Vicedegana d'Innovació i Qualitat Educativa en la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la UV, de 2009 a 2011, i en la actualitat es Secretària de Facultat (2022-...). Des de 2015 a 2018, ha sigut la directora del Centre de Formació Manuel Sanchis Guarner de la Universitat de València, des del que s'ha responsabilitzat de les polítiques de formació de professorat universitari i la innovació educativa de la UV.

Durant la seua carrera investigadora ha participat en nombrosos I+D, publicat més de 50 articles tant en revistes nacionals com en internacionals, i més de 85 documents entre llibres i capítols de llibre, alguns d'ells en editorials de gran impacte, com Springer. Té tres sexennis d'investigació. Hi ha codirigit 4 tesis doctorals i té 10 en procés.

En matèria d'Innovació, ha participat en projectes competitius d'innovació educativa, dels que ha dirigit 6, relacionat amb competències del practicum, metodologies docents universitàries o Aprenentatge Servei (ApS) . Dins d'este últim va crear  GIASU (Grup d'Innovació d'Aprenentatge Servici Universitari) en 2010. En 2015 institucionalitza l'Aprenentatge Servici com a directora del Servei de Formació de Professorat Universitari (SFPIE) a través del projecte cApSa. Des de 2016 dirigix el GER (Grups Estables i Xarxes)  "UVapS: Universitats Valencianes pe l'ApS" que aglutina en l'actualitat a quasi 50 profesores/as de tots els graus de la Universitat de València (UV) i la de Castelló (UJI) vinculado/as a esta metodologia.

Ha acudit i participat activament en congressos nacionals i internacionals i ha impartit una trentena de conferències, nacionals i internacionals (a Xile, Brasil, Argentina, Alemanya, etc.). En els últims anys, les seues principals línies d'investigació i estudi s'han centrat en els principals temes d'anàlisi relacionats amb Educació Comparada i Internacional, realitzant estades per a això en l'Institute of Education (Londres), en l'IIPE (Institut d'Investigació i Planificació Educativa) de la UNESCO (Buenos Aires, Argentina) i en la Universitat de Concepción (UDeC) de Chile:

1. Epistemologia i metodologia de les disciplines d'Educació Comparada i d'Educació Internacional.

2. L'anàlisi de les polítiques educatives dels principals organismes internacionals i la seua vinculació amb els ODM (en l'actualitat ODS) (col·laborant per a projectes de diverses ONGD i, en l'actualitat, amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participacio i Cooperació de la Comunitat Valenciana per a l'elaboració de les línies estratègiques de l'Educació per al Desenrotllament vinculades als citats Objectius .

3. Temàtiques vinculades a la Cooperació al Desenrotllament i la seua connexió amb l'Educació, tant des del punt de vista de les polítiques com des de la visió d'Educació per al Desenrotllament (EpD) .

4. Estudi de les polítiques educatives dirigides a gestió de la immigració i la cultura de la mediació intercultural, tant internacional (en països com Itàlia, Suècia, Portugal o Canadà) com intranacional (en l'entorn de la pròpia Comunitat Valenciana).

5. Metodologies relacionades amb la docència universitària (des de la posada en marxa dels projectes pilot de convergència i innovació en les universitats espanyoles) : innovació i impacte sobre la qualitat. Aplicació de metodologies cooperatives: Aprenentatge Servici (APS) i altres metodologies de treball.

MAYORDOMO PEREZ, ALEJANDRO

MAYORDOMO PEREZ, ALEJANDRO

PDI-Emerit/a Universitat
PALOMARES MONTERO, DAVINIA

PALOMARES MONTERO, DAVINIA

PDI-Titular d'Universitat
Director/a de Departament

Davinia Palomares Montero Departament de Didàctica i Organització Escolar Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Universitat de València Blasco Ibáñez, 30 46010 València - Espanya Tel. +34 96 386 45 94 ID Skype: davinia05 ID Twitter: @dapamon3

(9638) 64594

davinia.palomares@uv.es

ROCA CAMPOS, ESTHER

ROCA CAMPOS, ESTHER

PDI-Ajudant Doctor/A
SALES ARASA, CRISTINA

SALES ARASA, CRISTINA

PDI-Associat/Da Universitari/A

******************************** Cristina Sales Arasa Didàctica i Organització Escolar Blasco Ibáñez, 30 - 46010 València Tel. 963864427 Facultat de Magisteri Avda. Tarongers, 4 - 46022 València Tel. 961625129 UNIVERSITAT DE VALÈNCIA CLÀUSULA DE CONFIDENCIALITAT Aquest missatge ha es...

963864427 (D)

cristina.sales@uv.es

SALES FERRUS, MELISA

SALES FERRUS, MELISA

PDI-Associat/Da Universitari/A
SANCHEZ DELGADO, PURIFICACION

SANCHEZ DELGADO, PURIFICACION

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs
Secretari/a de Departament
Biografia
 

Llicenciada enª F i CC. de l'Educació  (Secció Pedagogia) i Doctora en Ciències de l'Educació, ambdues per la Universitat de València. Actualment és professora Titular de la mateixa universitat, en l'àrea de Mesurament i Avaluació Educativa. Ha impartit docència sobre tècniques no estandarditzades de recollida d'informació i construcció de proves en l'àrea de l'educació i sobre trastorns del parla en el grau de Logopèdia i en el Master Universitari d'Educació Especial.

Forma part del grup reconegut d'investigació de la Universitat de València GEM-Educo i el grup d'innovació docent de la Universitat de València, InnovaMIDE. Així mateix, és membre de l'Associació Interuniversitaria d'Investigació Pedagògica, AIDIPE i de la Xarxa Iberoamericana d'investigadors sobre l'Avaluació de la Docència, RIIED.

En l'àmbit del mesurament educatiu treballa en el disseny i validació de proves per a mesurar diferents tipus de variables educatives vinculades a l'àrea del llenguatge. En l'àmbit de l'avaluació, treballa tant en avaluació de sistemes educatius com a avaluació d'aprenentatges i competències.

Actualment té dos sexennis, un d'investigació i un de transferència. Ha dirigit 18 tesis doctorals. Ha assistit a congressos, tant nacionals com a internacionals, participant amb *posters, comunicacions, ponències i simposiums. En alguns d'ells ha format part del comité organitzador i/o del comité científic. Així mateix, participa com a avaluadora en diverses revistes de l'àmbit educatiu.

SANCHEZ I PERIS, FRANCESC JOSEP

SANCHEZ I PERIS, FRANCESC JOSEP

PDI-Titular d'Universitat
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

VALLE APARICIO, JOSE ELISEO

VALLE APARICIO, JOSE ELISEO

PDI-Contractat/Da Doctor/A

(9638) 64608

jose.e.valle@uv.es

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Coordinador/a Curs

(9638) 64672

toya.vazquez@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

VILLAR HERRERO, MONICA

VILLAR HERRERO, MONICA

PDI-Ayudante Doctor/A
ZORIO GRIMA, ANA

ZORIO GRIMA, ANA

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a de Mobilitat
Director/a Titulacio Master Oficial

(9638) 28506

ana.zorio@uv.es