Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

El Consejo Nacional de Seguridad de Xile guardona al professor Gil Monte per la seua participació en la JORNAPRASO 2016

El professor Pedro R. Gil-Munti, codirector del Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la UV, ha rebut el reconeixement especial del Consejo Nacional de Seguridad de Xile per la seua participació com a conferenciant convidat en la “XVIII Jornada Nacional de Prevención de Riesgos de Accidentes y Salud Ocupacional”, celebrada a Santiago de Xile de l'11 al 14 d'octubre de 2016 (JORNAPRASO 2016).

El Consejo Nacional de Seguridad de Xile és una corporació "creada en 1953 per determinació governamental, amb l'objectiu bàsic de fomentar la prevenció de riscos i crear consciència sobre la necessitat de prevenir els accidents i les malalties professionals en les diferents activitats de la vida nacional".

 

 

5 de de desembre de 2016

Gil Monte va rebre un reconeixement per la seua participació com a conferenciant en la JORNAPRASO 2016, una trobada que es realitza cada dos anys i que va convocar als principals prevencionistas de riscos de la indústria i a altres professionals relacionats amb la seguretat, la salut ocupacional i el medi ambient.

L'objectiu principal de la Desè Tercera JORNAPRASO va ser debatre sobre treballs especialitzats, intercanviar experiències, i conèixer programes, mètodes i avanços tecnològics en temes de Salut Ocupacional. Empreses, entitats públiques, universitats i mutualitats de tot l'espectre de la indústria de prevenció a nivell local es van reunir, els passats 11 i 14 d'octubre, amb el propòsit de lliurar les conclusions extretes de la jornada a l'autoritat nacional i, si correspon, també a l'OIT.

 

El professor Pedro R. Gil-Monte és professor -acreditat a catedràtic d'universitat per l'ANECA- del Departament de Psicologia Social de la Universitat de València i director de la Unidad de Investigación Psicosocial de la Conducta Organizacional (UNIPSICO). La seua activitat investigadora se centra en Psicologia de la Salut Ocupacional, millora de la qualitat de vida laboral, avaluació dels factors psicosocials en el treball i prevenció dels riscos psicosocials d'índole laboral.

En l'actualitat, és director del projecte de recerca "Validació transocupacional d’un model sobre el desenvolupament de la síndrome de burnout: desenvolupament i avaluació d’un programa d’intervenció", finançat pel Ministeri d'Economia i Competitivitat i destinat a l'estudi que tracta d'analitzar el desenvolupament de la síndrome de cremar-se pel treball en docents d'Educació Secundària de la Comunitat Valenciana. És autor de més de 150 publicacions en revistes científiques, llibres i capítols de llibre.

Etiquetes