Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

Instruccions per a reservar instal·lacions

També es podrà accedir mitjançant l'adquisició d'un tiquet o d'un abonament de 10 tiquets, disponibles en les màquines expenedores que hi ha en les entrades de les instal·lacions de Blasco Ibáñez i Tarongers, i per internet en l'adreça https://uv.i2a.es/CronosWebVa/Login, picant en el botó "Entrar sense identificar-se".

L'ús de les pistes i instal·lacions es farà amb la roba (peça superior i peça inferior) i calçat adequat per a cada modalitat esportiva. No és permès anar sense samarreta. Als camps de gespa els únics tacs permesos són de goma, no recanviables ni d'alumini.

 

 • RESERVA D'ALTRES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

 1. Les altres instal·lacions esportives es podran reservar per:
  1.  usuaris/es que estiguen en possessió de la targeta de la Universitat de València (estudiants, PAS i PDI), de la targeta esportiva de la UV o de la Targeta d'Accés, en situació d'“activa”. És obligatori que l'usuari/a que realitza la reserva siga un dels jugadors que va a participar en la partida. L'ús fraudulent de la targeta per a realitzar reserves sense la participació en el joc de la persona que ha reservat comportarà el bloqueig de la seua targeta en el control d'accés a les instal·lacions.
  2.  clubs esportius, entitats sense ànim de lucre, organismes no gubernaments, organismes de l'administració pública i entitats privades.
 2. Les reserves es sol·licitaran per correu electrònic, mitjançant l'adreça sesportesp@uv.es, amb una antelació mínima de 5 dies laborables (dilluns a divendres), adjuntant l’imprès de sol·licitud, degudament complimentat.
 3. El Servei d’Esports, revisada la instal·lació sol·licitada i la seua disponibilitat, comunicarà per correu electrònic al sol·licitant el preu del lloguer i l’informarà de la limitació d’accés a les instal·lacions.
 4. El sol·licitant haurà d’enviar el justificant de la transferència bancària realitzada al compte:
 • Universitat de València
 • CAIXABANK: ES68 2100 7729 1913 0003 0541
 1. Una vegada rebut el justificant, es confirmarà la reserva al sol·licitant per correu electrònic.

El lloguer o reserva de les instal·lacions és per a practicar un esport. En cap cas s’impartiran classes, entrenaments dirigits per persones o entitats alienes a la UV o altres activitats diferents.

AVÍS: El sol·licitant d'una reserva queda obligat a mantenir en perfecta conservació l'espai i les instal·lacions cedides, i és responsable dels danys, detriments o deterioraments causats pels jugadors o pels espectadors, així com dels danys que pogueren ocasionar-se per un ús inadequat de les instal·lacions o equips de la Universitat de València utilitzats, així com de la responsabilitat civil derivada del seu ús. També serà responsable de les despeses de neteja extraordinàries generades.

 • RESERVES AL CAMPUS DE BURJASSOT

El Servei d'Esports no disposa d'instal·lacions pròpies al Campus de Burjassot, però existeix un conveni amb l'Ajuntament de Burjassot pel qual, amb la presentació del carnet de la UV quan es realitza el pagament, se us aplica un descompte del 50% a les taxes de lloguer. 

INSTAL·LACIONS:

 1. Al Poliesportiu Municipal: pistes de Futbol Sala, Bàsquet, Frontó, Tenis, Futbol 7, Futbol 11 i Minibàsquet. Reserves al telèfon 96 364 34 65.
 2. Al Pavelló Cobert: Futbol Sala i Bàsquet (actualment no es poden fer servir per ser centre de vacunació. Es preveu que al setembre es trobarà disponible). Reserves al telèfon 96 390 13 98.

 

 • AFORAMENTS MÀXIMS
 
INSTAL.LACIÓ AFORAMENT
BÀSQUET 16
CAMP DE TIR AMB ARC

15

FUTBOL 32
FUTBOL SALA 16
FUTBOL 7 20
PÀDEL 4
TENIS 4
VOLEIBOL 16
VOLEI PLATJA 10