Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

Campionat Autonòmic Universitari 

La Universitat de València, juntament amb les Universitats d’Alacant, Cardenal Herrera-CEU, Jaume I, Miguel Hernández, Politècnica de València i Catòlica Sant Vicent Màrtir, organitzen i participen, a través dels Serveis d'Esports respectius, en el Campionat Autonòmic de l'Esport Universitari de la Comunitat Valenciana.

L'objectiu d'aquest campionat no és cap altre que fomentar la pràctica esportiva entre els estudiants de les diverses universitats que formen part de la Comunitat Valenciana. Aquesta competició té un Reglament General i unes Normes de Disciplina que, juntament amb les Normes de Disciplina Esportiva dels Campionats d'Espanya Universitaris i les regles oficials de joc i els reglaments de les diverses federacions esportives espanyoles, proporcionen un marc jurídic estable per al desenvolupament de la competició.

El CADU s'organitza tant per a esports d'equip com per a esports individuals:

Competicions internes

L'Àrea de Competicions és la responsable d'organitzar i coordinar tota l'activitat competitiva de la Universitat de València. El nostre principal objectiu és fomentar la competició en l'àmbit de la comunitat universitària, tant a nivell intern com autonòmic, nacional i internacional.

Programa d'ajuda esportistes d'alt nivell i elit de la Universitat de València

La Universitat de València desenvolupa un programa d´ajuda als esportistes d'alt nivell, d´alt rendiment i elit a fi de facilitar la compaginació dels estudis universitaris i l'esport d'alt nivell i elit. L’objectiu general del programa d’ajuda als esportistes d’elit de la Universitat de València és donar suport als esportistes d'alt nivell (aquells que figuren en la relació d'esportistes d’alt nivell que publica anualment el Consell Superior d'Esports en el BOE), esportistes d´alt rendiment i esportistes convocats per la selecció nacional, esportistes d´elit de la Comunitat Valenciana (aquells que figuren en la relació d'esportistes d’elit que publica anualment el Consell de la Generalitat en el DOCV, com nivell A i nivell B) i d'elevat nivell (esportistes que han obtingut un dels tres primers llocs als campionats d'Espanya universitaris), que estaran matriculats en aquesta Universitat en el curs actual, de manera que puguen compatibilitzar els estudis universitaris amb la pràctica esportiva, basada en entrenaments, concentracions, competicions i altres activitats necessàries per a l'obtenció dels resultats esportius.

Aquest objectiu s’acompleix per mitjà de la concessió d'unes ajudes econòmiques, la possibilitat d´obtenir la matrícula gratuïta a l´escola o la facultat on cursen els estudis i unes ajudes academicoesportives, a les quals poden accedir tots aquells esportistes d'elit i alt nivell que hagen assolit els requisits establerts.

Ajudes i beques

  • Resolució de les ajudes a esportistes de la Universitat de València.