Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

Àrea d'Activitats

L'Àrea de Activitats és la responsable d'organitzar i coordinar tot el progama d'activitats que afavoreixen la possibilitat de pràctica d'exercici físic a tota la comunitat universitària.

El nostre principal objectiu és incrementar la possibilitat de fer exercici físic apropant l'oferta al lloc de treball per tal de millorar la salut i el benestar fomentant estils de vida saludables aconseguint una millora en la qualitat de vida i les relacions socials.

Oferim un ampli ventall d'activitats que atenen a les diferents necessitats dels diferents col·lectius universitaris (PDI, PAS, Alumnes, Nau Gran, Erasmus, fills de PDI, PAS, etc) i fins i tot a usuaris externs per a mantindre's en forma i gaudir del plaer i els beneficis que aporta la realització de l'exercici físic.

Altres activitats

Àrea de Formació

El Servei d'Educació Física i Esports de la Universitat de València posa a l'abast de tota la comunitat universitària un complet pla de formació que s'ofereix al llarg de tot el curs acadèmic.

Escoles Esportives

A fi d'oferir un tipus d'esport de caire ludicoeducatiu, el Servei vol apostar per una pràctica esportiva plantejada sense competició.