Logo de la Universitat de València Logo Màster  Universitari en Qualitat i Seguretat Alimèntaria Logo del portal

Participació d'Almudena Rollán i Vicente Calderón de l’ESAN en el màster

  • 30 de setembre de 2025
Dres Patricia Roig i María José Ruiz amb Dra. Almudena Rollán

Els Drs Almudena Rollán i Vicente Calderón de l’AESAN participa en la 17a edició del màster de qualitat i seguretat alimentària.

La Subdirectora General de Nutrició de l’AESAN, la Dra. Almudena Rollán va participar el 25 de setembre en la 17a edició del Màster Oficial en Qualitat i Seguretat Alimentària (MCSA) de la Universitat de València (UV) amb el tema “Cap a sistemes alimentaris saludables i sostenibles. Estratègia NAOS”.

Per part seua, Cap d'Àrea d'Avaluació de Riscos de l’AESAN, el Dr. Vicente Calderón, va participar el 30 de setembre amb la temàtica sobre Avaluació de riscos - Comité Científic de l’AESAN. En esta ocasió, la classe es va realitzar en línia a causa de les condicions climàtiques.

Les dos sessions van ser de gran interés, van despertar l'interés dels alumnes i la seua participació va ser extraordinària, la qual cosa va evidenciar el interés dels dos temes per part dels estudiants.

Imatges: