Informació Erasmus Pràctiques curs 2017-2018

La convocatòria Erasmus Pràctiques per al curs 2017-2018 es publicarà el proper mes de juny de 2017. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des de la publicació de la convocatòria fins el 14 de juliol de 2017.

Descarrega presentació Erasmus Pràctiques 2017-2018

Llista de coordinadors de pràctiques per centre

Llista de coordinadors de mobilitat per titulació

El programa Erasmus Pràctiques és una acció que afavoreix els períodes de pràctiques d'estudiants universitats i recentment titulats en instuticions de països europeus que participen en el Programa Erasmus + de la Unió Europea.
Les institucions podran acollir estudiants residents en altres països participants. Les institucions amb seu en Espanya i que tinguen delegacions en països europeus podran també acolllir estudiants espanyols.

Modalitats dels ajuts:
Es preveuen dues modalitats diferents d'ajuts Erasmus Práctiques:
- Modalitat A: estudiants matriculats en una titulació oficial de la Universitat de València el pla d'estudis de la qual contemple pràctiques curriculars integrades.
- Modalitat B: Titulats que hagen finalitzat els seus estudis universitaris en el curs immediatament anterior al de la realització de la pràctica.

Període de realització de les pràctiques del curs 2017-2018:
Entre l'1 de setembre de 2017 i el 30 de setembre de 2018.

Beneficis per a l'entitat d'acollida

  • Aconseguir noves perspectives aportades pels estudiants en pràctiques.
  • Crear la possibilitat d’intercanviar coneixements i experiències en el camp de la innovació i la creativitat pel contacte amb institucions que poden aportar una perspectiva diferent.
  • Posar al dia els coneixements i les experiències de l'entitat , ja que afegirà una dimensió internacional a la institució.

Beneficis per als estudiants:

  • Adquisició d'experiència laboral en l'àmbit internacional i possibilitatd de trobar aplicació pràctica als coneixements teòrics adquirits en els estudis universitaris.
  • Oportunitat de desenvolupament personal, acadèmic, cultural i lingüísitc per viure i treballar en altre pais.
  • Millora del currículum vitae en incloure experiència laboral internacional reconeguda per la Universitat de València 
  • Oportunitat de desenvolupar habilitats comunicatives interculturals, d'autogestió, d'independència, d'adaptabilitat i de seguretat.  

Entitats d'acollida no elegibles en el programa Erasmus Pràctiques:

  • Institucions Europees (e.g. la Comissió Europea)
  • Organitzacions que gestionen programes de la UE (e.g Agencies Nacionals)
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies