University of Valencia logo Logo Faculty of Mathematics Logo del portal

Primer congrés INVESTMAT

  • January 13rd, 2014

L’objectiu del missatge és convidar a tota la comunitat d’estudiants i professors de la Facultat de Matemàtiques al Primer congrés del Màster i Doctorat en Investigació Matemàtica que se celebrarà a partir de demà dimarts 14 de gener fins dijous 16 de gener en la sala de graus de la Facultat.

 

 

Una de les activitats previstes en el nou pla d’estudis del Màster en Investigació Matemàtica és la realització d’un congrés en què participen els estudiants. L’objectiu és que presenten cadascun d’ells una contribució que han estat preparant en una de les assignatures (i que majoritàriament versen sobre qüestions molt bàsiques de teoria aditiva de nombres) i on el més important no és el contingut, que també, sinó l’exposició en sí mateixa Amb l’objectiu també de donar una continuïtat entre el màster i el doctorat, també participen, a més dels estudiants del màster, els estudiants del doctorat que amablement han volgut afegir-se.

En total exposaran les seues contribucions 16 estudiants del màster i 8 estudiants de doctorat (encara que no tots del doctorat en matemàtiques).

En definitiva, esperem comptar amb la vostra presència. Els participants i jo mateix vos ho agrairem.

Podeu consultar la pàgina web del congrés