Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Logo UVemprén Pràctiques Ciutat de València
Convocatòria 40 ajudes econòmiques 'UVemprén Pràctiques Ciutat de València'

Obert el termini per a participar en la convocatòria 'UVemprén Pràctiques Ciutat de València', per la qual es convoquen 40 ajudes econòmiques, de 500€ cadascuna, dirigides a l’estudiantat matriculat en l’assignatura de pràctiques externes, que estiga cursant un màster oficial a centres propis de la Universitat de València en el curs 2022-23.

 

La convocatòria “UVemprén Pràctiques Ciutat de València” es deriva del conveni de col·laboració subscrit entre la Universitat i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València per a la realització de programes de millora de l’ocupabilitat en la població jove de la nostra ciutat.

És requisit que la persona sol·licitant estiga empadronada a la ciutat de València i que en el moment de la sol·licitud tinga una pràctica adjudicada en una empresa amb seu a la ciutat de València. Juntament amb la sol·licitud s’haurà de presentar, entre altres documents, una breu descripció de la idea o projecte d’emprenedoria o de emprenedoria corporativa.

Les persones beneficiàries hauran de cursar amb aprofitament un programa de formació en línia de 10 hores UVemprén Campus, orientat a la especialització en emprenedoria de l’estudiantat i que s’impartirà de manera gratuïta. La formació, així com les pràctiques, han d’estar finalitzades l’1 de juliol de 2023.

Tota la informació es troba disponible en aquest enllaç.

 

Data De 7 de març de 2023 a 28 d’abril de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

online

 
Organitza

Unitat d'emprenedoria (UVemprén).

https://www.uv.es/uv-empren/ca/uvempren.html

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació