Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Georgia O'Keeffe x María Herreros

L’exposició que ara podem gaudir és el resultat del treball d’investigació al voltant de la figura de Georgia O’Keeffe que María Herreros va desenvolupar per a la realització del còmic que el Museu Nacional Thyssen-Bornemisza li va encarregar sobre la pintora nord-americana amb motiu de la celebració de l’exposició que, junt amb la Fundació O’Keeffe, van organitzar al 2021. Es tracta dels 102 dibuixos a llapis i carbó amb la totalitat de l’historieta, l’original de la portada, 14 esbossos del rostre d’O’Keeffe que María realitza per familiaritzar-se amb el rostre tan característic i expressiu de la pintora de Wisconsin, i el layout de l’obra, on es pot veure el que en seria primer germen d’allò que serà l’obra acabada.

Amb aquesta exposició el CM Rector Peset continua la col·laboració amb l’Aula de Còmic del vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València apostant per acostar el còmic a la comunitat universitària i a la societat valenciana, i segueix la trajectòria ja iniciada amb les exposicions Dr. Uriel. Mil dies de guerra, de Sento Llobell, i Cálamos y viñetas, organitzada per Casa Árabe i l’IEMed, la presentació de diverses publicacions o de diferents edicions d’Splash Sagunt Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana.

 

Període de l'esdevenimentDe 27 d’abril de 2023 a 4 de juny de 2023. Dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge d' 11:00 a 19:00.

 
 
Lloc de realització

Col·legi Major Rector Peset

 
Organitza

Col·legi Major Rector Peset

Vicerectorat de Cultura i Societat

Aula de Còmic del Vicerectorat de Cultura i Societat

Col·labora Museo Thyssen-Bornemisza.

 

Contacta culturacmrpeset@uv.es

 
Més informació