University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat de Física

Escola d’Estiu Erasmus de Física (E3F), amb cursos, xerrades i activitats lúdiques i formatives

Detall del cartell elaborat per a l'esdeveniment.
Detall del cartell elaborat per a l'esdeveniment.

La Facultat de Física de la Universitat de València acull els dies 15 al 19 de juliol l’Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F). Es tracta d’una activitat coordinada per la facultat que ofereix cursos, xerrades i activitats lúdiques i formatives a estudiants dels graus de Física i de Matemàtiques així com a estudiants de batxillerat interessats en estudis de ciència i tecnologia.

L’escola pretén cobrir diferents àrees d'estudi i interès tant en allò referent a les temàtiques (xerrades, cursos, activitats, visites a laboratoris...) com al públic a qui va dirigida (estudiants interessats en qualsevol camp de la Física). El programa inclou xerrades sobre investigació desenvolupada en la indústria.

L’escola té també entre els seus objectius oferir informació i coneixement, per part dels propis protagonistes, d’experiències d’intercanvi Erasmus: estudiants tant ‘incoming’ com ‘outgoing’ exposaran les seues vivències i impressions al públic interessat a través de taules de debat o xerrades específiques.

L’escola E3F compta amb el recolzament econòmic del Pla d’Innovació Docent i del programa d’intercanvi de la Universitat de València.

La inscripció i participació és gratuïta, limitada a un màxim de 120 participants.

Tota la informació i el programa es poden consultar en:

https://www.uv.es/uvweb/fisica/ca/presentacio-1286064846235.html

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy