University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

La Nau dels Estudiants imatge

De l’1 de juliol al 29 d’agost està oberta la matrícula per als cursos de La Nau dels Estudiants, una proposta formativa amb coneixements pràctics i recursos útils que pretén contribuir a facilitar la tasca acadèmica de l’estudiantat. Els cursos, organitzats pel Servei d'Informació i Dinamització (Sedi), tenen una durada d'entre 10 i 20 hores i les places són limitades. 

 El programa està format per set cursos, que es desenvoluparan en línia del 2 al 9 de setembre, i  serviran per millorar diverses habilitats: Elaborar i escriure un projecteEstratègies d'aprenentatge en la universitat, Estratègies d'expressió oral a l'àmbit acadèmic i professional, i Gestió de la informació: les bases de dades i Treure partit als fulls de càlcul, per endinsar-se en el món del tractament de dades i de la informació.

La Nau dels Estudiants també inclou dos cursos més de matrícula gratuïta. D'una banda, Construint masculinitat(s) en el context universitari, que pretén conscienciar sobre els privilegis masculins i posar en evidència les actituds patriarcals que segueixen vigents, amb l'objectiu de fomentar el canvi i fer una societat més igualitària entre homes i dones a l'àmbit universitari. D'altra banda, La identitat en qüestió en un món digital, on s'analitzaran els discursos d'odi a l'espai virtual i als mitjans de comunicació. 

Els cursos tenen un reconeixement acadèmic d'un crèdit ECTS, sempre que es complisquen les condicions de verificació que s’han establert per a cada formació, excepte els de 10 hores i gratuïts que no tenen reconeixement acadèmic. Per als integrants de La Nau Gran, poden ser reconeguts per crèdits de participació en activitats complementàries.