University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Imagen de un ordenador portátil

Des del dilluns 18 de gener, a les 12 h, estarà oberta la inscripció a la XXV Jornada d’Informació als Orientadors de la Universitat de València que se celebrarà el dimarts 16 de febrer. Aquest any, a causa de la situació sanitària, aquesta jornada que cada any organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) serà en línia i es podrà seguir a través d’un enllaç facilitat a les persones inscrites.

Comptarà amb la participació d’Alícia Villar, professora del Departament de Sociologia i Antropologia i cap d’Iniciatives de Trajectòries Acadèmiques, i Francesc J. Hernàndez, professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social i director de l’Institut de Creativitat i Innovacions educatives (Universitat de València), que parlaran sobre trajectòries acadèmiques de reubicacions i abandó; Isabel Vázquez, vicerectora d’Estudis i Política Lingüística de la Universitat de València, que explicarà les novetats del proper curs, i Antoni Gil, coordinador general de les PAU i professor de la Universitat Jaume I, que apuntarà les claus de les properes PAU i algunes recomanacions.

Després de cada intervenció, s’obrirà un torn de preguntes en què es respondran en directe les qüestions i dubtes que formule el públic assistent a la Jornada d’Informació a través d’un xat.

 

  • Termini d’inscripció: del 18 de gener, a les 12 h, al 15 de febrer, a les 14 h.