Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

Convocatòria Technovation Girls 2020

  • 23 de gener de 2020
Image de la noticia

Aquest dissabte 25 de gener a les 9.00 a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de València es llança una nova edició del programa Technovation Girls creat en 2009 i liderat per l'associació americana sense ànim de lucre Technovation amb el suport de l'ONU i Google, entre altres organitzacions.

Technovation Girls és el major programa d'emprenedoria Tecnològica mundial dirigit a xiques de 10 a 18 anys, l'objectiu dels quals és oferir la possibilitat de presentar projectes d'aplicació de mòbil que responguen a un problema social orientat als Objectius de Desenvolupament Sostenible, realitzant el seu estudi de mercat, el desenvolupament d'un pla de Màrqueting i de negoci per a fer-la sostenible i, posteriorment, la seua exposició davant un jurat.

L'esdeveniment comptarà en primer lloc amb breus xarrades de motivació i empoderament de referents femenins que relataran les seues experiències personals i professionals. Sobre les 10.30 les participants podran gaudir de diverses activitats formatives de gran valor afegit per a l'acompliment dels seus programes de cara al concurs, breus tallers sobre enquestes, màrqueting/producte, vídeo/pitch… És d'accés obert i gratuït per a qualsevol persona interessada.

En el primer any de participació (2018, 483 participants), València va superar la xifra de participants de tota Espanya, comptant amb dos  equips valencians que van arribar a Silicon Valley, tornant el júnior a casa amb la medalla de plata. En la passada edició (2019) es va aconseguir la xifra de 623 participants.

En la nostra comunitat ho lidera de manera altruista des de la responsabilitat corporativa de Talent Growth Management, Maria José Valero i la Universitat de València és col·laboradora en l'organització igual que Vicepresidència de GVA.

Llista d'enllaços: