Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

III Jornades de Neurociències 2018

  • 10 de maig de 2018
Image de la noticia

Els dies 10 i 11 de maig, al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia se celebren les III Jornades del P.D. en Neurociències (3142) que els/as doctorands/es exposen els objectius i avanços dels estudis que estan duent a terme en la seua formació investigadora, amb l'assistència del directors/as i tutors/as representatius d'importants grups de recerca d'àrea.

Es tracta d'un P.D. interfacultatiu amb un enfocament eminentment interdisciplinari, que té en aquestes Jornades un exponent clar de la diversitat i complementarietat de les tècniques d'estudi per a la consecució dels objectius concrets plantejats en aquestes disciplines. En aquest P.D. participa un nombre significatiu de professors/as del Departament de Psicobiologia.

El Programa de Doctorat de Neurociències (3142) va resultar de l'adaptació a l'EEES del Programa de Doctorat en Neurociències de la UV (Programa amb Esment cap a l'Excel·lència, PIXE2011-0485). Aquest programa va ser, al seu torn, resultat de la unió de dos programes previs amb Esment de Qualitat, obtinguda en la primera convocatòria i mantinguda fins a la seua fusió final (MCD 2003-00158; MCD2003-00120): el P.D. de Neurociències Bàsiques i Aplicades (interdepartamental) i P.D. Interuniversitari de Neurociències (Universitats de Múrcia i València). 

El PD en Neurociències aglutina, al costat de grups de quatre facultats de la UV (Biològiques, Medicina, Farmàcia i Psicologia), altres centres i grups actius i rellevants en el camp de les Neurociències: CSIC-IBV, CIPF, IISLAFE, INCLIVA i UJI. La vocació del programa ha sigut i és la transversalitat de manera que en la major part d'equips existeixen membres procedents de diferents áreves de coneixement permetent proporcionar un enfocament multidisciplinari al seu temàtica i línia particular.

Llista d'enllaços: