Enllaç a Facultat de PsicologiaUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants d'Intercanvi

El contracte d’estudis s’ha de remetre a interpsi@uv.es per a la seua aprovació per els nostres coordinadors de mobilitat.

En el cas dels estudiants SICUE s’haurà de remetre per correu postal a la Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia.

 

 

Idiomas de les assignatures

L’idioma principal en què s’imparteixen les assignatures del Grau en Psicologia és l’espanyol, i el segon idioma el valencià. A més, la majoria de les assignatures també són impartides en anglès.

En el Grau en Logopèdia, algunes assignatures s’imparteixen en espanyol i unes altres en valencià. No hi ha oferta en anglès.

No cal l’aportació de cap certificat oficial d’idiomes.

- Oferta del Curs Acadèmic del Grau en Psicologia

- Oferta del Curs Acadèmic del Grau en Logopèdia

 

TFG i Prácticum

Treball de fi de grau. Els estudiants que realitzen un intercanvi amb nosaltres poden fer el TFG a la Universitat de València. La selecció s’efectua l’octubre mitjançant la nota mitjana de l’expedient, per la qual cosa és imprescindible que envien una còpia del seu expedient acadèmic on conste. No es garanteix l’elecció d’un TFG en anglès. Es pot fer en estades anuals.

Pràcticum. Els estudiants que realitzen un intercanvi amb nosaltres poden fer les pràctiques als centres concertats. Les pràctiques no es poden fer en anglès, per la qual cosa es recomana un nivell B2 d’espanyol. A més, hauran de passar una entrevista amb el coordinador d’intercanvi. Segons política de la Facultat de Psicologia, els estudiants d’intercanvi podran triar entre l’oferta restant una vegada estiguen matriculats i es presenten a l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Psicologia.

- Pràcticum en el Grau en Psicologia à Consta de 12 crèdits, els quals impliquen: 288 hores presencials als centres; 36 hores per a la preparació i el seguiment de pràctiques; i 36 hores per a l’elaboració de la memòria i altres activitats d’avaluació. Es pot fer en estades anuals o semestrals.

- Pràcticum en el Grau en Logopèdia à Consta de 24 crèdits, els quals impliquen: 504 hores presencials als centres; 144 hores per a la preparació i el seguiment de pràctiques; i 72 hores per a l’elaboració de la memòria i altres activitats d’avaluació. Es pot fer en estades anuals i, excepcionalment, en les semestrals.

 

Normativa per a l'elaboració del contracte d'estudis

Els estudiants del Grau en Psicologia i del Grau en Logopèdia, d’acord amb el Reglament de Mobilitat de la Universitat de València, han d’incloure en el seu acord acadèmic de mobilitat el següent nombre de crèdits:

ERASMUS i Programa internacional:

- Amb estada anual: entre 36 i 72 ECTS en la Universitat de València.

- Amb estada semestral: entre 18 i 36 ECTS en la Universitat de València.

SICUE:

- Amb estada anual: mínim 45 ECTS en la universitat d’origen.

- Amb estada semestral: mínim 24 ECTS en la universitat d’origen.

Es poden seleccionar assignatures de qualsevol nivell del grau. No es poden triar assignatures de màster.

Els estudiants amb estada semestral no poden agafar assignatures anuals.

També es poden triar assignatures d’altres graus, però almenys el 50 % dels crèdits han de pertànyer al grau pel qual s’ha estat nominat (Psicologia o Logopèdia).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies