Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Els professors José Maria Peiró i Alicia Salvador ingressen com a membres numeraris en l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya

  • November 22nd, 2016

El passat 30 de novembre va tenir lloc l'acte inaugural de les sessions de l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya en la Universitat Nacional d'Educació a Distància. En aquest acte es va imposar la medalla als nous acadèmics entre els quals es trobaven els catedràtics de la Universitat de València, professors Alicia Salvador i José Maria Peiró.

Així mateix formen part de l'Acadèmia professors que van pertànyer a la Universitat de València com és el cas de Gonzalo Musitu o Helio Carpintero, que ostenta la seua presidència. També s'integra en l'Acadèmia Francisco Santolaya, professor associat assistencial de Ciències de la Salut de la nostra Facultat, Degà del Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana i President del Consell General de la Psicologia d'Espanya. 

L'Acadèmia de Psicologia d'Espanya va ser creada pel Reial decret 378/2015, de 14 de maig (BOE de 2 de juny), a través del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport on s’aprovaren els seus Estatuts.

L'Acadèmia persegueix la consecució, promoció i manteniment del més alt nivell científic, cultural i social en la Psicologia, així com l'impuls de la seua aplicació en benefici de les persones i la societat en general.

Pot visionar-se l'acte en: https://canal.uned.es/mmobj/index/id/53782

Més informació sobre l'Acadèmia de Psicologia d'Espanya en http://www.academiapsicologia.es

Images: