Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Family Connections: Intervenció online per a familiars de persones amb conductes suïcides

  • October 24th, 2022
cartel proyecto

Family Connections és un programa en línia gratuït de 12 setmanes (dues hores setmanals) dissenyat per ajudar a familiars, amics ifamiliars de persones que han comès un intent (o diversos) de suïcidi en els darrers dos anys.

Quins són els objectius?

  • Ajudar els familiars a obtenir informació actualitzada sobre la conducta suïcida i la desregulació emocional.
  • Entrenament en habilitats per poder fer front d'una manera més eficaç a les situacions difícils que afronten en el seu dia a dia.
  • Crear una xarxa de suport pels familiars.

Qui fa la intervenció?

Som un grup de clínics i investigadors de la UV i de l'UJI, amb molts anys d'experiència en l'avaluació i tractament de pacients amb trastorns psicològics greus (trastorn de la personalitat, trastorns alimentaris, ideació suïcida, etc.). Fa molts anys que treballem per ajudar familiars i cuidadors. Fins ara, hem validat diverses intervencions per a familiars, i, entre elles, Family Connections és el programa amb més suport empíric que existeix fins ara per a familiars de persones amb desregulació emocional.

Projecte: Eficàcia i efectivitat d'un Programa d'Intervenció per a familiars de pacients amb conductes suïcides.
Entitat finançadora: Projectes I+D+I dels Programes Estatals Orientada als Reptes de la Societat, al marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 207 7-2020.
Codi projecte: PID2019-111036RB-I00.
IP: Dra. Verónica Guillén (verónica.guillen@uv.es) i Dr. Helio Marco (jose.h.marco@uv.es)