University of Valencia logo Logo Office of Vice-Principal for Research, Office of the Vice-principal for Innovation and Transfer Logo del portal

About

The Universitat de València takes part in a myriad of international S&T programmes with special focus on Horizon 2020, the EU Framework Programme for Research and Innovation (2014-2020). Increasing UV’s participation in such programmes is a strategic priority and, with that in mind, the Transfer and Innovation Service (reporting directly to the Vice-rector for Research and the Vice-rector for Innovation and Transfer) is responsible for promoting UV’s participation by means of its International R&D and Innovation Unit, which is the counselling and support unit for UV researchers wishing to participate in a project funded by the European Commission. This unit also carries out tasks linked to the financial and accounting management of research projects resulting from European and international calls for proposals, serving as point of contact for the funding agencies. Its telephone number is +34 96 3983621, email operuv@uv.es. You can request an appointment with any of our staff members on the webpage Cita Previa (UV login required).

@oper_uv on Twitter@oper_uv on Twitter           Eurorecerca on FacebookEurorecerca on Facebook

 • Jornada en línia sobre oportunitats de participació en convocatòries de programes conjunts de l’àmbit de la Salut

  04/12/20

  Jornada en línia sobre oportunitats de participació en convocatòries de programes conjunts de l’àmbit de la Salut

  Lloc: En línia (Internet). Dates: 15 de desembre de 2020 i 14 de gener de 2021.

  [Read more]

 • Convocatòria de la GVA de subvencions per a la captació de projectes europeus

  03/12/20

  Convocatòria de la GVA de subvencions per a la captació de projectes europeus

  S'ha publicat la Convocatòria 2021 de Captació de projectes europeus i internacionals de la Generalitat Valenciana

  [Read more]

 • Webinaris sobre redacció de propostes Starting i Consolidator Grants 2021

  01/12/20

  Webinaris sobre redacció de propostes Starting i Consolidator Grants 2021

  Lloc: En línia (Internet). Data: 15, 16 i 17 de desembre de 2020.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  27/11/20

  Comunicació del Servei de Gestió de la Investigació. Programa per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació - Programa d'R+D+I 2021.

  Comunicació de 27 de novembre de 2020 del Servei de Gestió de la Investigació relativa a la convocatòria 2021 de la Conselleria d’ Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital per a la promoció de la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana.

 • Oferta de treball de l'EFSA en comissió de serveis per a experts nacionals

  26/11/20

  Oferta de treball de l'EFSA en comissió de serveis per a experts nacionals

  Convocatòria oberta de manera contínua per a treballar amb l'EFSA com a experts i expertes nacionals.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  24/11/20

  Convocatòria d'ajudes a projectes R+D+I de “Generació de Coneixement” i “Reptes Investigació” 2020

  Comunicació de 24 de novembre de 2020 relativa a la convocatòria del Ministeri de Ciència e Innovació per a l'any 2020 del procediment de concessió d'ajudes «Projectes R+D+I» en el marc del Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d’R+D+I, i del Programa Estatal d’R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020.

 • imatge de la noticia

  23/11/20

  Programa VLC-BIOMED 2020 - Subprograma per al foment d'Accions preparatòries coordinades entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

  Amb aquest subprograma es vol generar sinergies i fer aflorar aliances entre el personal investigador i els/les professionals de totes dues entitats, que donen lloc a línies d'investigació amb gran potencial cientificotècnic, i orientar la seua activitat cap a temes innovadors amb atractiu, per a obtenir inversió pública i/o privada en l'execució dels projectes plantejats amb el fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació traslacional redunden en benefici dels i les pacients.

 • imatge de la noticia

  23/11/20

  Programa VLC-BIOMED 2020 - Subprograma per a Projectes d'innovació conjunts entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

  Aquestes ajudes seran destinades a finançar projectes col·laboratius innovadors de desenvolupament tecnològic en salut basats en resultats previs ja comprovats, amb una clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits pel personal investigador i els i les professionals de l'HUP/IIS La Fe i de la UV.

 • imatge de la noticia

  18/11/20

  Oberta la inscripció a la jornada en línia Horitzó Europa

  Ja està oberta la inscripció a l’esdeveniment d’Horitzó Europa, la presentació oficial del programa a Espanya, organitzat pel CDTI. La jornada se celebrarà en línia els dies 2 i 3 de desembre de 2020.

  [Read more]

 • Convocatòria d’Euronanomed 2021

  17/11/20

  Convocatòria d’Euronanomed 2021

  Convocatòria de projectes en el camp de la nanomedicina. El termini de presentació de propostes preliminars acaba el 21 de gener de 2021.

  [Read more]