University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

MECUSA, ECUSA with M for ‘Mujer’

  • September 22nd, 2023
MECUSA, ECUSA with M for ‘Mujer’
MECUSA, ECUSA with M for ‘Mujer’

Programa de Mentoratge de Dones.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar a joves científiques que estan en els seus últims anys de tesis a informar-se sobre diferents eixides professionals en l'àmbit de la ciència i de la tecnologia en USA.

Des de MECUSA, la comissió de dona i ciència de ECUSA (associació de científics espanyols en USA) hem llançat un programa de mentoratge de Dones. L'objectiu d'aquest programa és ajudar a joves científiques que estan en els seus últims anys de tesis a informar-se sobre
diferents eixides professionals en l'àmbit de la ciència i de la tecnologia en USA a través de sessions informatives amb professionals espanyoles treballant en diferents camps de la ciència i tecnologia als EUA.



Participa en sessions de mentoratge  1:1 on connectaràs amb una experta en la branca de la Ciència i la Tecnologia de tu interés i descobriràs les claus per a fer un salt professional a USA. Comptem amb mentores que treballen en comunicació científica, acadèmia, indústria biotecnològica, regulació governamental i diplomàcia científica.


* 20 places disponibles

* Sessions virtuals 1:1 amb la teua mentora

* Quan: Novembre-Desembre de 2023

*  Inscripció:

* Data de tancament d'inscripcions: 9 d'octubre del 2023

Links: