University of Valencia logo Logo Research and Tech Transfer Logo del portal

Convocatòria d'AXA Research Fund

  • December 15th, 2017
Convocatòria d'AXA Research Fund

Convocatòria de beques per a personal investigador novell sobre transició energètica.

El Fons de Recerca d’AXA acaba de publicar una convocatòria de projectes amb un nou esquema de subvencions anomenat Beca per a Futurs Líders en Recerca (Future Research Leader Fellowships), adreçat a investigadores i investigadors novells (màxim de 5 anys desprès d’haver obtingut el títol de doctor/a) amb reconeguda excel·lència científica i un gran potencial per a la innovació, transformació i difusió de la recerca, incloent-hi una política de dades obertes. La durada prevista de la beca és per a un període de 2 anys, i la quantitat màxima és de 125.000 euros.

En termes d’excel·lència, els criteris principals són els resultats científics (com ara les publicacions), activitats (creació de xarxes, participació en comunitats) i l’impacte de la recerca (informes sobre polítiques, reconeixement mitjançant premis, etc.). Pel que fa a la difusió, els criteris principals són la visibilitat més enllà de la comunitat acadèmica i una forta interdisciplinarietat.

El tema prioritari de la convocatòria en curs és el següent:

Cap a una transició energètica justa, eficient i sostenible

 

Açò inclou: eines de seguiment i modelització, disseny de polítiques, pràctiques mercantils, cooperació pública i privada, riscos geopolítics, canvis de comportament, identificació i gestió dels efectes colaterals.

Les sol·licituds s'han de presentar a través d'alguna de les institucions que formen part de la comunitat investigadora d'AXA, com és el cas de la Universitat de València, per la qual cosa, s'obri un termini per a la presentació de candidatures davant el Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. Les sol·licituds han d'incloure les següents dades, i s'han de trametre abans del 22 de desembre de 2017 a l'adreça de correu operuv@uv.es.

  • Títol del projecte i descripció (màxim 2000 caràcters)
  • Informació personal (nom i cognoms, data i nom del títol del doctorat, país i universitat actuals)
  • Nom del supervisor o supervisora del projecte en la Universitat de València

Els candidats seleccionats seran contactats per AXA Reserch Fund per a presentar la proposta de projecte completa. Aquesta es lliurarà davant AXA abans de les 14.00 h. CET del 15 de gener de 2018.