BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

La comunitat "Investigació" recull la producció científica del personal investigador de la Univesitat de València. Conté les següents col·leccions:

  • Revistes. Conté les revistes editades pels membres de la comunitat universitària a través de la plataforma OJS (Open Journal System).
  • Tesis. Tesis llegides en la Universitat de València. S'han incorporat les tesis dipositades en TDX i, des de juny de 2012, totes les tesis actuals subjectes al nou Reglament sobre dipòsit, avaluació i defensa de la tesi doctoral, tret de les excepcions que el mateix reglament indica. Totes les tesis estan accessibles a text complet 24 h. després de la seua lectura.
  • E-prints. Conté articles publicats pels investigadors de la Universitat de València. Permet accedir als continguts a través d'un sistema de cerca que pot ser simple o avançada i d'una navegació per categories definides en la classificació d'àrees de la UNESCO.

El sistema de gestió de la investigació GREC disposa d'una nova funcionalitat que s'està habilitant de forma progressiva en els Departaments de la Universitat de València. A partir d'aquest moment, podrà adjuntar a la informació de cada article publicat un fitxer PDF amb el text complet del mateix. Si els drets de propietat intel·lectual ho permeten, aquest fitxer s'emmagatzemarà i distribuirà en accés obert a través de RODERIC, on el seu article serà indexat per Google Scholar entre altres motors de cerca, obtindrà dades de l'ús que ha tingut (consultes/descàrregues), podrà exportar-lo a múltiples portals com ara, ResearchGate, RefWorks, etc. La distribució a través de RODERIC contribuirà de forma important a augmentar la visibilitat i l'impacte de la investigació produïda en la Universitat de València. Si desitja que el seu Departament tinga habilitada aquesta funció, pot posar-se amb contacte amb nosaltres en l'adreça roderic@uv.es o trucant al telèfon  963 983 359.