Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

Esta Administració treballarà de forma telemàtica a partir del 23 de març de 2020.

Per la qual cosa, us sol·licitem que contacteu en nosaltres a través de les següents adreçes electròniques:

  • admscsie@uv.es per consultar qualsevol dubte amb la Administració del SCSIE.

    gestlims@uv.es per consultar qualsevol dubte sobre la aplicació informàtica de sol·licituds i reserves dels serveis i l'equipament del SCSIE. Tambe per qualsevol problema respecte a l'alta dels usuaris a la Plataforma, i per qualsevol gestió amb la facturació dels serveis i reserves d'equipament del SCSIE.

    comprascsie@uv.es per qualsevol gestió amb la compra de suministres i la tramitació de les factures dels nostres proveedors.

    gdhscsie@uv.es es una adreça d'ús intern del personal del SCSIE eper comunicar qualsevol incidència respecte al gdh.

    scsie@uv.es para qualsevol consulta con la direcció del SCSIE.

Horari ordinari:

Matins: dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h
Vesprades: dilluns de 16:00 a 18:00 h

Horari d'estiu:

del 1 de juny al 30 de setembre

Matins: 9:00 a 14:00 h
Vesprades: tancat

Agost: tancat tot el dia

 

 

 

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
BARRIO ESPARDUCER, ELADIO

BARRIO ESPARDUCER, ELADIO

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a de Servei General

Servei Central de Suport a la Investigació Experimental Edifici d'Investigació Dr Moliner, 50 46100 Burjassot - València. Departament de Biotecnologia, lab 309 Institut d'Agroquímica i Tecnologia dels Aliments CSIC Parc Científic de Paterna Carrer Catedràtic Escardino, 7 46980-PATERNA,...

(9635) 44180

eladio.barrio@uv.es

Biografia
 

Nascut a Vinaròs (1961). Catedràtic de Genètica a la Facultat de Ciències Biològiques. Llicenciat en Ciències Biològiques (especialitat de Bioquímica) i doctor en Biologia per la Universitat de València, amb premi extraordinari de doctorat.

La seua trajectòria científica es va iniciar com a becari predoctoral de la Generalitat Valenciana a la Universitat de València. Va fer una estada postdoctoral de dos anys al laboratori del Prof. Francisco J. Ayala de la Universitat de Califòrnia a Irvine (EUA) i estades curtes com a professor visitant a la Universitat Tècnica de Dinamarca (DTU), Kgs. Lyngby, Dinamarca, i a la Universitat Federal de Minas Gerais, Belo Horizonte, Brasil. Va ser investigador durant 14 anys de l’Institut “Cavanilles” de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, de la Universitat de València, i des de fa vuit anys és investigador del grup de Biologia de Sistemes de llevats d’interès biotecnològic de l’Institut de Agroquímica i Tecnologia dels Aliments (IATA) del CSIC, a través d’un conveni entre el CSIC i la Universitat de València.

Durant la seua trajectòria investigadora ha treballat en diferent línies d’investigació com l’evolució molecular de Drosophila, evolució de virus de RNA i el paper de les chaperonines en l’endosimbiosi bacteriana. En el darrers anys, la seua tasca investigadora està centrada en el estudi, mitjançant la genòmica comparativa i l’anàlisi de dades ‘òmiques’, dels mecanismes moleculars implicats en la generació de las innovacions genètiques que expliquen l’adaptació dels llevats del gènere Saccharomyces als ambients fermentatius, i que són responsables de les seues propietats d’interès biotecnològic.

Ha participat en 26 projectes d’investigació competitius, dels quals 9 com a investigador principal. És autor de més d'un centenar d'articles en revistes internacionals indexades en Science Citation Index. Ha dirigit 12 tesis doctorals, ha supervisat 3 investigadors postdoctorals i té reconeguts cinc sexennis d’investigació.

La seua activitat docent actualment es centra en matèries dels graus en Biologia i en Bioquímica i Ciències Biomèdiques, a més del màster en I+D en Biotecnologia i Biomedicina. Va participar en la creació del Màster Universitari en Bioinformàtica, sent membre de la seua comissió de coordinació acadèmica durant més de cinc anys. Té reconeguts sis quinquennis docents. Va ser membre del Claustre de la Universitat de València i de la junta de la Facultat de Ciències Biològiques, durant diferents períodes.

BELENGUER TADEO, M.VICENTA

BELENGUER TADEO, M.VICENTA

PAS-E. de Tecnics de Gestio

Administradora SCSIE, CECT i MUHNUV Despacho 0.76 Planta Baja Edifici Jeroni Muñoz Campus de Burjassot

44523 (D)

maria.belenguer@uv.es

DIEZ MARTINEZ, ANA ISABEL

DIEZ MARTINEZ, ANA ISABEL

PAS-E. Administrativa
VALBUENA FERNANDEZ, M. CARMEN

VALBUENA FERNANDEZ, M. CARMEN

PAS-E. Administrativa

Serv. Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Edif.Jeroni Muñoz c/ Dr. Moliner, 50 46100 Burjassot (València)

44845

carmen.valbuena@uv.es

LLIN SANZ, ALEJANDRO

LLIN SANZ, ALEJANDRO

PAS-E. Administrativa
MONTERO BUENDIA, ALMUDENA

MONTERO BUENDIA, ALMUDENA

PAS-E. Administrativa
SOLBES GARCIA, ANA MARIA

SOLBES GARCIA, ANA MARIA

PAS-E. Administrativa
VICENTE SANCHEZ, MARIA AMPARO

VICENTE SANCHEZ, MARIA AMPARO

PAS-E. Administrativa

(9635) 44217

sanchez.maria@uv.es

VICIANO ELENA, LAURA

VICIANO ELENA, LAURA

PAS-E. Administrativa

(9635) 43411

laura.viciano@uv.es